Beşiktaş'ın yıldızından olay hareket! Maçı boykot etti stadyuma gitmedi!

Beşiktaş'ın yıldızından olay hareket! Maçı boykot etti stadyuma gitmedi!

Bu sezon kötü günler geçiren Beşiktaş'ta yıldız futbolcu, mili maçı protesto ederek stadyuma gitmedi. Yıldız futbolcu bu hareketi ile herkesi şaşırttı.

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına imza atan Beşiktaş'ın formasını terleten yıldız futbolcu, maçı boykot ederek stadyuma gitmedi. Siyah-beyazlı ekibin yıldız isminin yaptığı bu hareket herkesi şok içerisinde bıraktı.

Geçen yıl yaz transfer döneminde 3.3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Belçika ekibi Standard Liège'den ayrılarak Beşiktaş'a imza atan ancak siyah-beyazlı forma altında gösterdiği performansla büyük bir hayal kırıklığına imza atan 24 yaşındaki golcü futbolcu Jackson Muleka, herkesi şaşırtan bir harekete imza attı.

Milliyet'in haberine göre; Dünya Kupası Eleme maçında Demokratik Kongo evinde Moritanya'yı konuk etti. Mücadeleyi Kongo 2-0 kazanırken karşılaşmanın kadrosunda yer almadığını öğrenen Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Jackson Muleka, maçın oynanacağı stadyuma dahi gitmedi. Maç kağıdında yer almayan iki oyuncu Lilepo ve Muleka müsabakayı boykot etti.

Golcü futbolcunun Sudan karşılaşmasında da kadroda yer almaması bekleniyor. Bu gelişme sonucunda

Jackson Muleka'nın, Sudan maçında da kadro dışı bırakılması bekleniyor. Muleka'nın Afrika Uluslar Kupası'nda da yer alması zora girdi. Bu durumda Beşiktaş turnuva esnasında Muleka'dan yararlanabilecek.

Beşiktaş'a talih kuşu! Önce Gedson Fernandes, sonra Muleka...

Beşiktaş forması altında 52 maçta görev alan Muleka, söz konusu karşılaşmalarda 11 gol 1 asiste imza attı. Yıldız golcü bu sezon, 20 maçta görev alırken 5 gol attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN