Beşiktaş'ta Fernando Santos pişmanlığı! 44 yıl sonra ilk kez...

Beşiktaş'ta Fernando Santos pişmanlığı! 44 yıl sonra ilk kez...

Beşiktaş'ın Portekizli teknik adamı Fernando Santos, göreve geldiği günden bu yana gösterdiği performansla beklentilerin altında kalarak siyah-beyazlı camiada pişmanlık yarattı.

Trendyol Süper Lig'de 25. haftanın kapanış karşılaşmasında deplasmanda Kayserispor'un konuğu olan Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, kümede kalma savaşı veren sarı-kırmızılı ekiple 0-0 berabere kalarak dördüncü sıraya geriledi. Maçın ardından siyah-beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı Fernando Santos, eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelirken 44 yıl sonra bir ilke imza attı.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak 5 farklı teknik adamla çalışan Beşiktaş, Fernando Santos yönetiminde de beklentilerin altında kaldı.

Sezon başından bu yana Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve Serdar Topraktepe ile ayrılık yaşayan siyah beyazlı ekip, Portekizli teknik adam Santos yönetiminde Süper Lig'de 6 karşılaşmada 2 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak yalnızca 8 puan topladı.

Bu karşılaşmalarda rakip filelere 5 gol bırakan siyah-beyazlı ekip, kalesinde de 5 gol gördü. Opta'nın aktardığına göre; Tecrübeli teknik adam, büyük bir başarısızlığa imza atarak Dorde Milic'ten (5 maç; Kasım-Aralık 1980) bu yana Beşiktaş'ın başında çıktığı ilk altı Süper Lig maçının dördünde gol sevinci yaşayamayan ilk teknik direktör oldu

Portekizli teknik adam göreve geldiği günden bu yana defansif bir oyun anlayışı benimseyerek taraftarlarının tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN