Beşiktaş’ta sevgiyi hissettim

Beşiktaş’ta sevgiyi hissettim

Teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş’a dönüş sürecinin zorlu olduğunu söyledi.Trabzonspor taraftarının tepkisine değinen Güneş “Trabzonspor’dan asla vazgeçmem ama Beşiktaş taraftarının bana gösterdiği sevgiyi hayatım boyunca unutmayacağım” dedi.

Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş, Brand Week İstanbul’da gündemi değerlendirdi. Milli takımdaki görevinden ayrılma süreci hakkında konuşan Güneş “Uluslar Ligi’ne başladığımızda seyirci yoktu pandemiden dolayı. Sonra Avrupa Şampiyonası başladı ve açıldı. Pandemi bütün dünyayı çok etkiledi ve etkileri sürüyor. Birçok işletme kapandı. Avrupa Şampiyonası’na katılmayı hak ettikten sonra, haziranda başlayan ve eylülde biten finaller, ardından da Dünya Kupası Elemeleri’nde ülkenin ne kadar etkilendiğini gördük. O dönemde görevden ayrıldıktan sonra insanlardan daha uzakta kendimi dinlemeye çalıştım. İsminiz ve konumunuz etrafta çok konuşuluyor. Trabzon’a gidince ‘Buraya niye geldi, kulüpte mi çalışmak istiyor’, İstanbul’a gelince ‘Hangi kulübe gelmek istiyor’ diyorlar. Bu adam nereye gitsin?” ifadelerini kullandı.

Herkese her yerde iftiralar atıldığını söyleyen Şenol Güneş “Bir maçta dayak yiyorsunuz, ’artistlik yapıyorsun’ diyorlar. Son maçta top yüzüme geldi, ’numara yapıyor’ diyorlar. Allah’tan düşmedim, yoksa daha neler söylenirdi. İmkansızlıklardan şikayet etmek yerine kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Ben Beşiktaş’a ilk geldiğimde, oyuncularıma ‘Sizin bir çizginiz var, bu çizgide kalacaksak, burayı kapatıp gidelim’ dedim” açıklamasını yaptı.

Beşiktaş’a geliş sürecini de anlatan Şenol Güneş “Hoca gitti. Çok katkıları vardır mutlaka. Ben bazı şeyleri söyleyince ‘Eski hocayı suçluyor’ diyorlar. Hayır, ben sadece durum tespiti yapıyorum. Hocanın mutlaka katkıları vardır, eksikleri de vardır. Bu durum bizim için de geçerli. Geçmiş başarılar mutluluk ve gurur verir ama geride kaldı. Yeni başarılar almak, bu duyguları taraftara yaşatmak gerekir. Buna layık bir taraftar var. Onların sevgisini hayatım boyunca unutmam. Kızanlar olsa bile, ben Trabzonspor’un temel taşlarından birisiyim. Stadın ismi değişebilir, benim ismim bana yetiyor. İsmi ben koymadım. Trabzonsporlu olmaktan asla vazgeçmem ama Trabzon’da aldığım değerleri, Beşiktaş’ta hayata geçiren bir insanım. Beşiktaş’ta sevgi, saygı, başarılar var. Bunu görmek isteyecekti taraftarlar ama ilk günden bütün tribünün desteğiyle, çölün suya kavuşması gibi bir duygu hissettim” dedi.

GÜNEŞ’TEN ATİBA’YA AÇIK KAPI

Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü Eleme Turu’nda Beşiktaş sahasında Serik Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Atiba’dan memnun olduğunu
belirten tecrübeli teknik adam “Takımın en iyisi genç Atiba’ydı. Akıl var, teknik var, gayret var. Çok beğendim bugün. Ben giderken de söylemiştim, Atiba çok başarılı, karakterli, Beşiktaş’ın içindeki bir isim oldu. Oyuncu olarak son dönemlerine geldi. Atiba bize teknik ekipte de faydalı olacak birisi. Karar onun” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN