Beşiktaş'ta şok edici olay! Tecrübeli çalıştırıcı oyuncusuna öyle bir şey yaptı ki! Siyah-Beyazlılar bu harekete çok şaşıracak

Beşiktaş'ta şok edici olay! Tecrübeli çalıştırıcı oyuncusuna öyle bir şey yaptı ki! Siyah-Beyazlılar bu harekete çok şaşıracak

Trendyol Süper Lig'in erteleme maçında Adana Demirspor karşısında ağır bir yenilgi alan Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Maçın ardından tansiyon gerilirken, yeşil sahalarda ender görülecek olaylar oldu.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’a 4-2’lik skorla mağlup oldu.

Rakibi karşısında 4-0 geriye düşen Beşiktaş, golleri erken kalesinde görürken ilk golü 8.dakikada Belhanda'dan yedi. İkinci gol 17.dakikada Niang'tan gelirken, 3.gol Emre Akbaba, 4.gol Yusuf Erdoğan'dan geldi. Beşiktaş'ın golleri ise 79.dakikada Aboubakar, 89.dakikada Rashica'dan geldi.

gunes.jpg

4-2'lik mağlubiyetin ardından gergin ortam yaşanırken, yeşil sahalarda ender görülecek olaylar da yaşandı. Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, mücadele sonunda Salih Uçan’a tepki gösterdi. Tecrübeli çalıştırıcı, Uçan’ı rakip takım personeliyle tokalaştığı sırada hızlı bir şekilde iterek soyunma odasına gitmesini söyledi. Bunun üzerine Salih Uçan da arkasını dönüp 71 yaşındaki teknik adama durumu anlatmaya çalışırken, Şenol Güneş de el hareketleriyle 29 yaşındaki futbolcuya hızlıca soyunma odasına gitmesini anlatmaya çalıştı.

gunes1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN