Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın forvet girişimindeki o isim belli oldu

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın forvet girişimindeki o isim belli oldu

Sezonu çifte tamamlayan Beşiktaş transfer çalışmalarına başladı. Sergen Yalçın'ın devre arasında kadroda görmek istediği Belçikalı Christian Benteke için yeniden girişimde bulunacak.

2020-2021 sezonunu iki kupayla tamamlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlı yönetim aradığı forveti Premier Lig'de buldu. Salih Uçan'la prensip anlaşmasına varan Beşiktaş takımı Premier Lig'de Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki golcü futbolcu Christian Benteke'yi yeniden gündemine aldı.

DEVRE ARASINDA DA BEŞİKTAŞ İSTEDİ!

Beşiktaş devre arasında Cenk Tosun transferi öncesi Benteke'nin menajeriyle iletişime geçmiş ancak mali şartlar nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. Futbolcunun Türk menajeri Kısmet Eriş o dönem Beşiktaş'ın oyuncuyla ilgilendiğini doğrulamıştı.

SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ!

Bu sezon Premier Lig'de 30 maçta 10 gol atan 1.90 boyundaki Belçikalı forvet için Siyah-Beyazlı yönetim bir kez daha harekete geçti. Beşiktaş yönetimi, Belçika'nın EURO 2020 kadrosuna davet alan Benteke transferini şampiyona öncesi bitirmek istiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN