Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye yüzyılın transfer çalımı! Yer yerinden oynayacak... Kanarya istedi Beşiktaş imzayı attırıyor!

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye yüzyılın transfer çalımı! Yer yerinden oynayacak... Kanarya istedi Beşiktaş imzayı attırıyor!

Kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirme kararı alan Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan yıldız ismi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Trendyol Süper Lig'in 19. hafta karşılaşmasında bu akşam deplasmanda İlhan Palut yönetimindeki Rizespor'un konuğu olacak Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Portekizli teknik adam Fernando Santos ile sözleşme imzalayan siyah-beyazlı ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye uzun yıllar unutulmayacak bir transfer çalımı atmak için kolları sıvadı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayarak Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, Portekizli teknik adam Fernando Santos ile resmi sözleşme imzaladı. Tecrübeli teknik adamı takımın başına geçiren siyah-beyazlı yönetim, vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına başladı.

Taraftarı tribüne çekecek yıldız hamleler yapmayı planlayan siyah-beyazlı ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan yıldız ismi kadrosuna katmak için kolları resmen sıvadı.

A Spor'un haberine göre; Oxlade Chamberlerin'in sezonu kapatması ve Jean Onana'nın Marsilya'ya kiralanması nedeniyle orta sahaya takviye yapma kararı alan Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan İtalyan devi Milan'ın Boşnak yıldızı Rade Krunic'i kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Fenerbahçe'nin uzun süredir görüşme halinde olduğu Boşnak futbolcu için girişimde bulunma kararı alan Beşiktaş, yıldız ismi transfer listesine ekledi. Orta sahaya tecrübeli bir takviye yapmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekibin Krunic için kısa süre içerisinde resmi teklif sunması bekleniyor.

Fenerbahçe'de hedef Krunic - Son Dakika Haberleri

Güncel piyasa değeri 8,5 milyon euro olan yıldız futbolcu, bu sezon Milan forması altında 14 maçta görev alırken takımına skor katkısı sunamadı. Yıldız futbolcunun, Beşiktaş'ın Milan ile anlaşması halinde siyah-beyazlı ekibe imza atmaya sıcak bakabileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN