Beşiktaş'tan stopere Brezilya tankı! Savunma sorunlarını çözecek! Hasan Arat açıkladı! Rıza Çalımbay bu transferi bekliyor...

Beşiktaş'tan stopere Brezilya tankı! Savunma sorunlarını çözecek! Hasan Arat açıkladı! Rıza Çalımbay bu transferi bekliyor...

Sezon içerisinde büyük bir değişim yaşayarak başkan ve teknik direktör değişimi yaşayan Beşiktaş'ta devre arası transfer dönemi büyük bir önem taşıyor. Hasan Arat, deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay'ın isteklerini yerine getirmek isterken özellikle savunma hattında yıldız isimlere yönelecek.

Sezona deneyimli teknik adam Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş'ta, istenen futbolun sahaya yansıtılamamasının ardından teknik adam değişikliği yaşanmış, Güneş görevinden istifa etmişti.

senol.jpg

Ahmet Nur Çebi'nin de istifa kararı almasının ardından 3 Aralık'ta yeni başkanını seçen Beşiktaş'ta Hasan Arat tarihi katılımın olduğu seçimde seçilen isim oldu. Teknik direktör Rıza Çalımbay ile birlikte yola devam etme kararı alan Arat da devre arasında deneyimli teknik adamın isteklerine göre hareket etmek istiyor.

arat1.jpg

Sezon başında kadroya katılan oyunculardan istediği verimi alamayan Beşiktaş, özellikle stoper hattında yapılan transferlerden hiçbir verim alamadı. Amartey ve Bailly'nin sezona kötü başlaması ve istenen performansı verememesinin ardından yaşanan sakatlıklar da savunma hattında birçok problemin yaşanmasına engel olamadı.

bailly.jpg

Devre arasında stopere özellikle tecrübeli isimleri katmayı planlayan Hasan Arat, Rıza Çalımbay'ın istediği Brezilyalı stoperi kadrosuna katmak istiyor. Benfica'da forma giyen tecrübeli stoper gösterdiği performansla adından söz ettirdi.

victor1.jpg

Sezon başında da adı Beşiktaş'la anılan ancak transferi gerçekleşmeyen Joao Victor, yeniden Siyah-Beyazlı takıma önerildi. 2022 yılından beri Portekiz devi Benfica'da forma giyen deneyimli stoperin 2027 yılına kadar takımıyla sözleşmesi bulunuyor. 2022 yılında Brezilya ekibi Corinthias'tan 9.5 milyon euro bedelle transfer olan Victor, sert ve teknik oyun tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu sezon sadece 2 kez forma giyebilen deneyimli stoperin devre arasında takımdan kesin olarak ayrılması bekleniyor.

victor-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN