Beşiktaş'tan Trabzonspor'a tarihi transfer çalımı! Fırtına'nın eski yıldızı Beşiktaşlı oluyor!

Beşiktaş'tan Trabzonspor'a tarihi transfer çalımı! Fırtına'nın eski yıldızı Beşiktaşlı oluyor!

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızına kancayı taktı. Kartal, bordo-mavili ezeli rakibine tarihi transfer çalımını atmak için çalışmalara başladı.

Sezona Şenol Güneş yönetiminde başlayan, daha sonrasında ise Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile çalışan son olarak ise Fernando Santos'u takımın başına geçiren Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermek için düğmeye bastı.

Sezon başından bu yana gol yollarında sorunlar yaşayan siyah-beyazlı ekip, yeni sezonda hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Fanatik'in haberine göre; Kartal, Fransız ekibi Lille formasını terleten Yusuf Yazıcı transferi için kolları sıvadı.

Milli yıldızın Fransız ekibinden ayrılmayı planladığı ve bu nedenle Fransız temsilcisinden gelen yeni sözleşme teklifini kabul etmediği öne sürüldü. Tecrübeli orta saha oyuncusunun Fransa kariyerini sonlandırma yönünde karar aldığı öne sürüldü.

Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle yerli oyunculara yönelmeyi planlayan Beşiktaş'ın Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için girişimlere başlayacağı iddia edildi.

Siyah-beyazlı yöneticilerin güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusunun temsilcileriyle önümüzdeki günlerde masaya oturması bekleniyor. Milli yıldızın ise Türkiye'ye dönmeye sıcak bakabileceği iddia edildi.

Bu sezon Lille forması altında 36 karşılaşmada görev alan milli yıldız söz konusu karşılaşmalarda takımı adına 10 gol 3 asiste imza attı.

Yusuf Yazıcı, Lille tarihine geçti- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN