Bir döneme damga vurmuştu! Türk futbolunun efsane ismi Ersen Martin'den kahreden haber...

Bir döneme damga vurmuştu! Türk futbolunun efsane ismi Ersen Martin'den kahreden haber...

Beşiktaş, Trabzonspor ve A Milli Takım forması altında gösterdiği performansla efsaneleşen Ersen Martin'den acı haber geldi. Efsane isimden gelen kahreden haber sevenlerini yasa boğdu.

Özellikle Trabzonspor forması altında gösterdiği performansla Türk futbolunda bir döneme damga vuran ve yaklaşık 2 yıl önce kalp krizi geçirerek aort damarında yırtık tespit edilen Ersen Martin'den kahreden haber geldi. Efsane futbolcudan gelen acı haber Türk futbolunu yasa boğdu.

2022 yılının mayıs ayında kalp krizi geçiren ve acil ameliyata alınarak yoğun bakımda tedavi altına alınan Ersen Martin'den acı haber geldi. Hastalığının ilerlemesi sonrasında 10 Mart'ta entübe edilen 45 yaşındaki efsane futbolcu, hayatını kaybetti. Efsane futbolcudan gelen acı haber sevenlerini gözyaşlarına boğdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), vefat eden eski milli futbolcu Ersen Martin için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Türk futbolunun değerli isimlerinden, A Milli Takımımızın eski futbolcusu Ersen Martin'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 3'ü A Milli Takım, 5'i A2 Milli Takım, 3'ü de Ümit Milli Takım olmak üzere toplam 11 müsabakada ay-yıldızlı formamızı terleten Ersen Martin, kariyeri boyunca sırasıyla Nürnberg, Beşiktaş, Siirtspor, Göztepe, Denizlispor, Ankaraspor, Trabzonspor, Recreativo Huelva, Sivasspor, Manisaspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Eyüpspor kulüplerinde oynamıştı. Merhum Ersen Martin'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN