Bjelica hamleleriyle karşılaşmanın önüne geçti: Bordo-Mavilileri çıldırttı

Bjelica hamleleriyle karşılaşmanın önüne geçti: Bordo-Mavilileri çıldırttı

Trendyol Süper Lig'de geride kalan haftayı Beşiktaş galibiyetiyle kapatan Trabzonspor, Hatayspor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldı. 2-0 öne geçtiği karşılaşmayı 3-2 kaybeden Fırtına'nın taraftarları maçın ardından Bjelica'yı eleştiri yağmuruna tuttu.

Geride kalan haftayı Beşiktaş karşısında iyi bir performans göstererek galibiyetle kapatan Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 6.haftasında Hatayspor'a konuk oldu.

Beşiktaş'ı 3-0'la geçen Fırtına, yeni transferlerinin de ortaya koyduğu performansla beğeni toplarken, Mendy ve Onuachu'nun takıma olumlu etkisi taraftar ve camiayı memnun etmişti. Beşiktaş karşısında dominant bir oyunla rakibini sahadan silen Bordo-Mavililer iki haftalık galibiyet serisinin ardından Hatayspor'a konuk oldu.

bjelica1

Trendyol Süper Lig'in 6.haftasında Hatayspor'a konuk olan Trabzonspor'da hedef 2 haftalık devam eden galibiyet serisini sürdürmekti. Bordo-Mavililer ilk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamasa da 44.dakikada Visca'nın golüyle devre arasına 1-0'lık üstünlükle girdi. İkinci yarıda da rakibine karşı etkili bir oyun sergileyemeyen Fırtına, golcüsü Paul Onuachu'nun ayağından bulduğu golle rakibi karşısında 61.dakikada 2-0 öne geçti.

Rakibi karşısında 2-0 öne geçmesinin ardından değişiklikleriyle maça damga vuran Hırvat teknik adam Nenad Bjelica, yaptığı değişikliklerle maçı Hatayspor lehine çevirdi. Edin Visca ve Paul Onuachu'yu oyundan alan Bjelica, bu değişikliklerin ardından rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremedi. 62.dakikanın ardından yediği 3 golle maçı kaybeden Bjelica, taraftarın büyük eleştirilerine hedef olurken maçın ardından da "2.golden sonra ne olduğunu ben de bilmiyorum" şeklinde konuşarak büyük soru işaretleri yarattı.

bjelica

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN