Bu teklif hem Galatasaray'ın hem de süper starın aklını başından aldı! Bonservisine 21, kendisine 50 milyon euro maaş

Bu teklif hem Galatasaray'ın hem de süper starın aklını başından aldı! Bonservisine 21, kendisine 50 milyon euro maaş

Geçtiğimiz sezon Jorge Jesus'un çalıştırdığı Fenerbahçe karşısında gösterdiği performansla Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük emeği olan Mauro İcardi için Al Ahli'nin reddedilemez bir teklif yaptığı ortaya çıktı. Suudi Arabistan Kulübü'nün Dzeko'dan vazgeçip İcardi'yi istemesi ise büyük dikkat çekti.

Geçtiğimiz sezon PSG'den kiralanan ve Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukta büyük katkısı olan Mauro İcardi'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bonservisine 10 milyon euro ödenen ayrıca Sarı Kırmızılı kulüpten 10 milyon euro maaş alan Arjantinli süper star hakkında çok çarpıcı bilgiler gelirken, 31 yaşındaki santraforun 3 ay sonra nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu...

JORGE JESUS İCARDİ'Yİ İSTİYOR

Yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ekiplerinden dolgun maaş teklifleri alsa da sarı kırmızılıları tercih eden Icardi, Al Hilal takımının radarına girdi.

mauro-icardi-iha-2159676.jpg

Suudi basını, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus'un, Mauro'yu istediğini ve kulübün önümüzdeki dönemde Galatasaray'la temas kuracağını yazdı. Portekizli hoca, forvet hattını Icardi ile güçlendirmek istiyor

BONSERVİSİ 21 MİLYON EURO MAAŞI 50 MİLYON EURO

Suudi Arabistan basınından nile360 ve hihi2 adlı sitelerdeki haberlerde, konuyla ilgili şu bilgiler paylaşıldı:

"Al Hilal Takımı'nın tecrübeli Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray'ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi ile sözleşme imzalamak istiyor. Önümüzdeki yaz bu transferi gerçekleştirebilmek için temaslar kurulacak. Yıldız oyuncunun piyasa değeri 21 milyon euro." Arjantinli Mauro Icardi'nin ise transferle ilgili düşüncesi bilinmiyor. Sezon başında yıllık 50 milyon euro gibi maaş tekliflerini reddeden Tangocu, Galatasaray'da kalabilir. Daha önce Fenerbahçe'den Edin Dzeko'yu istediği iddia edilen, hatta Boşnak forvete 11 milyon euro maaş teklifinde bulunduğu iddia edilen Jorge Jesus'un İcardi'ye kanca atması Sarı Kırmızılı camiada da paniğe yol açtı.

542107.jpg

İCARDİ'Yİ TAM 3 İTALYAN KULÜBÜ YAKIN TAKİBE ALDI

Sarı-Kırmızılı Yönetim ise 10 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı oyuncusunu en az 20 milyon euro karşılığında gönderecek. Bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile 38 karşılaşmada 3 bin 108 dakika sahada kalan Icardi 23 gol, 11 asistle oynadı. Bir dönem Inter için oynayan Arjantinli oyuncu, İtalyan ekipleri tarafından da takip ediliyor. Milan, Napoli ve Fiorentina gibi dev takımlar, Galatasaray'ın yıldız oyuncusunu yeniden İtalya'ya döndürebilir. Başarılı forvetin geleceği yaz transfer döneminde netleşecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN