Geçtiğimiz sezon Jose Mourinho yönetiminde sezonu kupasız tamamlayan ve sezon boyunca zorluk seviyesi yüksek karşılaşmalarda galibiyetle ayrılma konusunda problemler yaşayan Fenerbahçe, yeni sezona iddialı bir kadroyla giriş yapmayı planlıyor.
Bu doğrultuda Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, sürpriz bir hamleye imza atmaya hazırlanıyor. Kanarya, gözünü 58 milyon euroluk süper yıldıza dikti.
Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Manchester City forması giyen Kyle Walker için resmi teklif yaptı.Jose Mourinho, Kyle Walker transferinin kampa kadar bitirilmesini istiyor.

Mourinho'nun 35 yaşındaki sağ bek oyuncusunun transferinde oldukça ısrarcı olduğu öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 35 yaşındaki İngiliz sağ bek oyuncusu için bugüne dek toplamda 58,84 milyon euro bonservis bedeli ödendi.
