Bunu nasıl yaparsın Samet? Fenerbahçe'nin yeni transferi formanın altına bakın ne giydi? Apar topar bütün fotoğrafları sildi!

Bunu nasıl yaparsın Samet? Fenerbahçe'nin yeni transferi formanın altına bakın ne giydi? Apar topar bütün fotoğrafları sildi!

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, kış transfer dönemindeki ilk transferini gerçekleştirdi. Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ı transfer eden sarı-lacivertli ekip, bu transfer için Akdeniz ekibine 3.7 milyon euro bonservis bedeli ödedi. 28 yaşındaki savunma oyuncusu için ödenen bedel sarı-lacivertli camiada tepki toplarken bu kez de 'eşofman' krizi patlak verdi.

Geçtiğimiz pazar akşamı evinde ağırladığı Galatasaray karşısında tarihi bir mağlubiyet alarak hezimete uğrayan ve şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe, kış transfer sezonunda ilk imzayı Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'a attırdı. Kanarya'nın 28 yaşındaki tecrübeli savunmacı için 3.7 milyon euro bonservis bedeli ödemesi tepki toplarken sarı-lacivertli camiada 'eşofman krizi' yaşandı.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, kış transfer dönemindeki ilk transferini gerçekleştirdi. Kanarya, Süper Lig'in sürpriz ekibi Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Kanarya'nın 28 yaşındaki savunma oyuncusu için ödediği bonservis bedeli ise sarı-lacivertli camiada tepkiyle karşılandı.

ÖDENEN BONSERVİS TEPKİ TOPLADI

Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmak için kolları sıvayan Fenerbahçe, defans arkasına atılan toplara çözüm olabilmesi amacıyla Adana Demirspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Samet Akaydın'ı transfer etti.

Samet Akaydın, Fenerbahçe’de

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 4 puan arkasında olmasına rağmen transfer çalışmalarında gaza bastı. Sezon sonu mutlu sona ulaşmak isteyen sarı-lacivertli ekip Portekizli teknik adam Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda ilk transferini gerçekleştirdi.

Kanarya'nın 28 yaşlındaki savunma oyuncusu için Akdeniz ekibine 3.7 milyon euro bonservis bedeli ödeneceğini açıklaması ise sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı. 28 yaşındaki savunma oyuncusu için ödenen bonservis bedelinin oldukça yüksek olduğunu kaydeden taraftarlar, söz konusu bu transferin takıma faydadan çok zarar getireceği görüşünde birleşti.

ÜMİT ÖZAT'TAN SERT SÖZLER

2001-2007 yılları arasında sarı-lacivertli formayı terleterek taraftarların gönlünde taht kuran ve Fenerbahçe'de kaptanlık görevini de üstlenen eski futbolcu ve teknik direktör Ümit Özat, Akaydın için ödenen bonservis bedeline tepki göstererek şunları söyledi:

"27 yaşında süper lige transfer olmuş, iki senedir Süper Lig’de oynayan bir adama 3.700.000 Euro veren adam ya futboldan anlamıyordur ya da para harcamayı bilmiyordur. Sorsalar Aziz Yıldırım enkaz bıraktı... Enkaz devralan bir kulüp, 29 yaşındaki yerliye 3.700.000 Euro mu verir?"

SAMET AKAYDIN TRANSFERİNDE 'EŞOFMAN' KRİZİ

Tüm bunlar yaşanırken sarı-lacivertli camiada 'eşofman krizi' de yaşandı. Takvim'de yer alan habere göre; Samet Akaydın transferinde sponsor krizi çıktı.

Logosuz foto​​​​​​​

28 yaşındaki savunma oyuncusun Nike marka eşofmanla fotoğraf çektirmesine sarı-lacivertli ekibin forma sponsoru Puma'dan büyük tepki geldi. Kanarya ve Samet, Puma'dan gelen tepki sonrasında tüm fotoğrafları sildi ve Nike logosunun gözükmediği yeni fotoğrafları paylaştı.

Nike logolu foto

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN