Burak Yılmaz Türkiye'ye geri dönüyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı: İmza an meselesi

Burak Yılmaz Türkiye'ye geri dönüyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı: İmza an meselesi

Geçtiğimiz günlerde yayınladığı açıklamayla Hollanda temsilcisi Fortuna Sittard ile yollarını ayıracağını açıklayan Burak Yılmaz Türkiye'ye dönüyor. Golcü futbolcu, kariyerinin son imzasını atmak üzere....

Geçtiğimiz günlerde Hollanda Eredivisie ekibi Fortuna Sittard ile yollarını ayıracağını açıklayarak dikkatleri üzerine çeken eski milli golcü Burak Yılmaz'ın Türkiye'ye geri döneceği iddia edildi. Golcü futbolcunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Eredivisie ekibi Fortuna Sittard'a imza atan ve Hollanda ekibinin kümede kalmasında büyük rol oynayan Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada Fortuna Sittard ile yollarını ayıracağını açıkladı.

Bu sezon takımının formasını 27 maçta terleterek 9 gol 4 asistlik katkı sunan 37 yaşındaki golcü futbolcu açıklamasında "Önümüzdeki sezon Fortuna Sittard'da olmayacağım. Kulüpte yaşananları en kısa zamanda anlatacağım. Size başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Golcü futbolcunun bu açıklaması sonrasında, gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın Burak Yılmaz'ı kadroya katmak istediği öne sürüldü. Yönetimle ilk görüşmeyi yapan Güneş'in, "Burak'ın kadromuzda olması bize bir şey kaybettirmez, kazandırır. Kulübün içinden gelen biri. Saha içi ve dışında bize yardımcı olur" dediği belirtildi.

Son olarak 2019-2020 sezonunun sonunda Beşiktaş forması giyen ve Siyah-Beyazlılar'dan ayrıldıktan sonra Fransa Lig 1 ekibi Lille'in yolunu tutan Burak Yılmaz, bu transferin gerçekleşmesi halinde 3 sezonluk Avrupa kariyerinin ardından yeniden siyah-beyazlı formayı giyecek.

Golcü futbolcunun futbolu Beşiktaş formasıyla bırakmak istediği ve bu nedenle de siyah-beyazlı ekibe imza atmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN