Büyük umutlarla transfer edilmişti: Zaha Galatasaray'a veda ediyor! Yeni durağı şimdiden belli oldu...

Büyük umutlarla transfer edilmişti: Zaha Galatasaray'a veda ediyor! Yeni durağı şimdiden belli oldu...

Ankaragücü engelini 0-3 ile geçerek liderliğini sürdüren Galatasaray, sezon başında takıma katılan ancak bir türlü beklenen katkıyı yapamayan Zaha ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Yıldız golcünün yeni durağı şimdiden belli oldu.

Trendyol Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında Ankaragücü'nü 0-3 mağlup eden Galatasaray, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Aslan, bu doğrultuda sezon başında bedelsiz olarak takıma katılan yıldız golcü Wilfried Zaha ile yollarını ayırmak için geri sayıma geçti. Golcü yıldızın yeni durağı şimdiden belli oldu.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda mutlu sona ulaşmayı hedefleyen Galatasaray bir yandan da gelecek adına planlar yapıyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekibin sezon sonunda ayrılık yaşayacağı ilk isim büyük oranda belli oldu.

Akşam'ın İngiliz basınından derlediği habere göre; Geçtiğimiz yaz transfer döneminde bedelsiz olara Galatasaray'a imza atan yıldız golcü Wilfried Zaha, sezon sonunda Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılı ekibe imza attığı günden bu yana beklenen katkıyı bir türlü veremeyen golcü futbolcunun kış transfer döneminde West Ham ve Aston Villa'dan teklif aldığı ileri sürüldü.

Yıldız golcünün ilk 11'deki yerinin garanti olmamasından dolayı huzursuz olduğu ve bu nedenle de ayrılığa sıcak bakabileceği iddia edildi. Fildişili yıldızın İngiltere'ye dönmeye fikrine yeşil ışık yaktığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 17 milyon euro olan yıldız golcü bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 32 maçta görev alırken takımına 10 gol 5 asistlik katkı sundu. Zaha, son olarak bu akşam oynanan Ankaragücü karşılaşmasında 61. dakikada oyuna girerek 29 dakika sahada kaldı. Aslan'ın yüksek bir bonservis bedeli getirmesi halinde yıldız golcünün ayrılığına 'evet' diyebileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN