Cimbom’da çifte ayrılık

Cimbom’da çifte ayrılık

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çıkış yakalayan ve Spor Toto Süper Lig’de liderlik koltuğunda bulunan Galatasaray’da takımdan ayrılmak isteyen oyuncular olduğu öğrenildi. Avrupa’da oynamak isteyen Torreria ve süre alamayan Juan Mata ayrılığa sıcak bakıyor.

Sezon başlamadan önce yaptığı transferlerle adeta transfer şampiyonu olan Cimbom, teknik direktör Okan Buruk önderliğinde gösterilen iyi çıkış sonrasında en yakın rakibine 6 puan fark atarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Deprem felaketi öncesinde en büyük rakiplerinden Trabzonspor’u geriye düşmesine rağmen mağlup etmeyi bilen Sarı-Kırmızılılar Spor Toto Süper Lig’de 12 maçtır üst üste galibiyet alıyor.

Devre arası transfer sürecini de hızlı geçiren Galatasaray, Okan Buruk’un istekleri dahilinde transferleri gerçekleştirdi. Öncelik olarak takımdan ayrılması istenen futbolcularla yolları ayıran Sarı-Kırmızılılarda bekleneni veremeyen golcü Haris Seferovic’le yollar ayrılırken istikrarsız performans gösteren sol bek Patrick Van Aanholt ile de yollar ayrılmıştı. Devre arasında yaptığı transferlerle gündemden düşmeyen Galatasaray, Çizme’den Nicolo Zaniolo’yu 15 milyon euroya transfer etmişti. Defans hattını Milli futbolcu Kaan Ayhan’la güçlendiren Cimbom, sol beke de Hatayspor’dan Sam Adegukpe’yi transfer etmişti.

Takımın iyi gidişatının yanında takımdan ayrılmak istediği öğrenilen isimler de gündeme düştü. Sezon başında Arsenal’den 6 milyon euro karşılığında transfer edilen Luca Torreria’nın takımdan ayrılak istediği öğrenildi. Uruguaylı orta sahaya İtalya devlerinden Milan’ın teklif yaptığı ve Toreria’nın Milana gitmek istediği kaydedilirken, Galatasaray oyuncuyu 15 milyon eurodan aşağıya bırakmak istemiyor. İtalyan ekibiyle rakamsal olarak anlaşılırsa yıldız oyuncunun takımdan ayrılmasına izin verilecek.

Bitmek bilmeyen enerjisiyle orta alanın en önemli isimlerinden olan Toreria yüksek presi ve defans aksiyonlarıyla öne çıkıyor. Bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla 21 maça çıkan Uruguaylı 1 asist üretti. Toreria’nın yanı sıra Juan Mata’da takımdan ayrılmak istiyor. Fazla forma şansı bulamamasından yakınan tecrübeli oyuncu süre alabileceği bir takıma gitmek istiyor. Galatasaray’la 1+1 yıllık sözleşmesi olan oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN