Deprem nedeniyle ertelenmişti: Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının tarihleri belli oldu

Deprem nedeniyle ertelenmişti: Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının tarihleri belli oldu

TFF, 6 Şubat deprem felaketi nedeniyle ertelenen Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının 4, 5, 6 Nisan tarihlerinde olacağını açıkladı. Çeyrek Final müsabaka programı ile Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ve Final müsabakalarına ilişkin takvim ise ilerleyen günlerde açıklanacak.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından ileri bir tarihe ertelenen Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının yeni takvimi belli oldu. Türkiye Futbol Federesyonu'ndan yapılan açıklamaya göre çeyrek final müsabakaları 4, 5, 6 Nisan tarihlerinde oynanacak.

TFF'den yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle Ziraat Türkiye Kupası müsabaka tarihleri yeniden düzenlenmiştir. Buna göre; Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakaları 4-5-6 Nisan tarihlerinde oynanacaktır. Çeyrek Final müsabaka programı ile Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ve Final müsabakalarına ilişkin takvim ise daha sonra ilan edilecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN