'Türkiye'deki işim bitmedi, kalbimde bir tane takım var' demişti! Sumudica kariyerinde yeni bir sayfa açıyor!

'Türkiye'deki işim bitmedi, kalbimde bir tane takım var' demişti! Sumudica kariyerinde yeni bir sayfa açıyor!

Süper Lig'de teknik direktörlük yaptığı dönemde kendine özgü tavırları ve sözleriyle zaman zaman kamuoyunda tartışma konusu olan Marius Sumudica, kariyeriyle ilgili aldığı yeni kararı açıkladı. Rumen hoca, 2022 yılında verdiği bir röportajda, "Türkiye'yi özlüyorum, seviyorum. Çünkü Türkiye'de yeniden bir şeyler yapmak istiyorum. Türkiye'deki işim bitmedi. Anadolu takımında çalışıp iyi sonuçlar almak hiç kolay bir iş değil. Türkiye'de kalbimde bir tane takım var" demişti. İşte detaylar...

Türkiye'de Kayserispor, Gaziantep FK, Rizespor ve Yeni Malatyaspor'a çalıştıran Marius Sumudica, teknik direktörlük kariyerini noktalayacağını söyledi.

Sumudica, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"4 Mart'ta 52 yaşında olacağım. Futbol nedeniyle çok fazla ihmal ettiğim güzel ailemle daha fazla zaman geçirmeden vakti gelti. Ailemden özür diliyorum. Futbol bana her şeyi verdi ama ailem daha fazla ilgiyi hak ediyor. En fazla bir hafta içinde futbol benim için tarih olacak. Karımı, çocuklarımı, ailemi seviyorum ve Tanrı bana bu adımı atmam gerektiğini söylüyor."

Al Raed'de görev yapan Rumen teknik adam, Suudi Arabistan temsilcisine, Temmuz 2022'de 2 yıllık imza atmıştı.

marius-sumudicanin-ailesi.jpeg
Marius Sumudica ve ailesi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN