Galatasaray'dan büyük geri dönüş

Galatasaray'dan büyük geri dönüş

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, sahasında Gaziantep FK ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmada 4 topu direkten dönen Cimbom, yenik duruma düştüğü karşılaşmada rakibini 2-1 mağlup ederek zirve yarışında Fenerbahçe ile puanını eşitledi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

STAT: RAMS PARK
HAKEMLER: Arda Kardeşler, Emin Tuğral, Esat Sancaktar

GALATASARAY: Muslera, Kaan, Nelsson, Davinson, Berkan, Kerem Demirbay, Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Barış Alper, Icardi

GAZİANTEP FK: Nita, Mbakata, Arda, Ertuğrul, Djilobodji, Jevtovic, Furkan, Maxim, Sorescu, Markovic, Dragus

Galatasaray’da Berkan Kutlu, Gaziantep FK karşısında sol bekte görev alıyor. Son haftaların formda ismi Wilfried Zaha ise yedek kulübesinde.

GALATASARAY'DAN KRİTİK 3 PUAN

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Gaziantep FK kozlarını paylaştı. RAMS Park'ta oynanan müsabaka nefesleri kesti.

Arda Kızıldağ'ın golüyle öne geçen Gaziantep FK, soyunma odasına 1-0 önde gitti. Galatasaray'ın ilk yarıda iki şutu direkten direkten döndü. İkinci yarıda baskısını artıran Galatasaray, 70. dakikada Wilfried Zaha ile skorda dengeyi sağladı. Cimbom'un, 70. dakikadaya kadar olan bölümde sayısız gol fırsatının yanı sıra, bir topu daha direkten döndü. Sarı-kırmızılılar, maçın son bölümlerinde bir kez daha direğe takıldı.

Karşılaşmada 4 topu direkten dönen Galatasaray, 87. dakikada Barış Alper Yılmaz ile galibiyete uzandı. Nefis bir gole imza atan Barış, takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Gaziantep FK'yı 2-1 yenen Galatasaray, lider Fenerbahçe ile puanını eşitledi.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

3. dakikada Galatasaray gole yaklaştı. Duran top organizasyonunda kafa vuruşunu yapan Mauro Icardi, üst direğe takıldı.

21. dakikada konuk ekip etkili geldi. Hızlı gelişen Gaziantep FK atağında savunma arkasına sarkan Markovic, vuruşunda kaleci Muslera engeline takıldı.

30. dakikada konuk ekip öne geçti. Ceza sahası içinde kafa vuruşunu yapan Arda Kızıldağ, takımını öne geçiren isim oldu.

41. dakikada ev sahibi bir kez daha direğe takıldı. Kerem Demirbay'ın kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü.

Karşılaşmada ilk yarı sona erdi.

Galatasaray, 57. dakikada 4. kez direğe takıldı. Mertens'in şutunda meşin yuvarlak önce üst direğe, ardından yan direğe çarptı.

Galatasaray, 71. dakikada skorda dengeyi sağladı. Wilfried Zaha, meşin yuvarlağı filelere yolladı.

78. dakikada inanılmaz bir pozisyon kaçtı. Galatasaray, üst üste yakaladığı 3 pozisyonu da değerlendiremedi. Vuruşlardan biri direkten döndü.

Galatasaray, 87. dakikada Barış Alper Yılmaz ile öne geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN