Cimbom'un yıldızını Süper Lig ekibi kaptı! 4.5 milyon euroluk ayrılık

Cimbom'un yıldızını Süper Lig ekibi kaptı! 4.5 milyon euroluk ayrılık

Ankaragücü'nün başkanı Faruk Koca, Galatasaray'ın oyuncusu Olimpiu Morutan'ın transferi için hem kulüp hem de oyuncu ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Galatasaray, 2021 yaz transfer periyodunda FCSB kadrosundan 4.2 milyon euro ödeyerek büyük ümitlerle dahil ettiği Olimpiu Morutan, sarı-kırmızı renklerde arzulanan başarıyı yakalayamadı. Bir önceki dönem İtalya'nın Serie B ligi ekiplerinden Pisa'da mücadele eden oyuncu, yeni dönemde eski takımına geri döndü.

ANKARAGÜCÜ'NE TRANSFER OLDU

Kapsamlı oyuncu kadrosu içerisinde yer bulması zor olan bu oyuncunun kiralanacağı belirtilmişti. Transfer ilgisi olan pek çok takım arasından, Morutan Ankaragücü'nün safına katıldı.

2-008.jpg

"PRENSİP ANLAŞMASINA ULAŞTIK"

Ankaragücü'nün Başkanı Faruk Koca, Ajansspor'a yaptığı beyanda, Morutan'ın transferi konusunda Galatasaray ve oyuncuyla anlaştıklarını söyledi.

Koca, “Morutan'ın takıma dahil edilmesi adına Galatasaray ile ve sporcunun kendisiyle prensip anlaşmasına vardık. Transferde ince noktalar üzerinde müzakereler sürmekte” ifadelerini kullandı.

Transfermarkt verilerine göre, 4.5 milyon euro değer biçilen Morutan, Galatasaray formasıyla sahaya çıktığı 36 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırdı, 5 kere de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN