Cristiano Ronaldo dünyaya meydan okudu: Benim işim daha bitmedi

Cristiano Ronaldo dünyaya meydan okudu: Benim işim daha bitmedi

Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında forma giyen Cristiano Ronaldo, 4-3 kazandıkları Al Ahli maçının ardından "Ronaldo’nun bittiğini söylüyorlar ama bu doğru değil. Bacaklarım ‘benim işim bitti’ diyene kadar oynamaya devam edeceğim" diyerek tüm dünyaya meydan okudu.

Dünya futbolunun efsane ismi Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan takımı Al Nassr’ın Al Ahli’yi 4-3 mağlup ettiği maçta 2 gol atarak takımını ayağa kaldırdı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Portekizli yıldız, tüm dünyaya meydan okudu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 4 ve 52. dakikalarda Cristiano Ronaldo, 17 ve 45. dakikalarda Beşiktaş’tan tanıdığımız Anderson Talisca kaydetti. 7 gollü düellonun ardından kazanan Al Nassr, bu sezon beşinci galibiyetini elde etti ve puanını 15'e çıkardı.

38 yaşındaki Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, maç sonrası yaptığı açıklamayla futbol kariyerinin hala devam ettiğini açıkladı ve “benim işim bitmedi” dedi.

'KAZANMAYI SEVİYORUM'

Sözcü'de yer alan habere göre, son günlerde futbol kamuoyunda çıkan dedikodulara meydan okuyan Ronaldo, “Ronaldo’nun bittiğini söylüyorlar ama bu doğru değil. Bacaklarım ‘benim işim bitti’ diyene kadar oynamaya devam edeceğim. Hala çok şeyim var. Futbolu, gol atmayı ve kazanmayı seviyorum” ifadeleriyle futbolseverlere güçlü bir mesaj verdi.

Portekizli yıldızın kariyeri, futbol tarihindeki en parlak dönemlerden birini işaret ediyor. Ronaldo, Manchester United, Real Madrid ve Juventus gibi dev kulüplerde oynayarak sayısız başarı elde etti. 5 kez Ballon d’Or kazanan oyuncu, hem kulüp düzeyinde hem de milli takımıyla büyük başarılar yaşadı.

Cristiano Ronaldo, gol atan bir makine olmanın yanı sıra liderlik özellikleriyle de tanınıyor. Genç oyunculara ilham kaynağı olan Ronaldo, fiziksel ve zihinsel olarak formunu koruyarak futbol dünyasındaki etkisini sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN