Cristiano Ronaldo, kendisinden daha iyi olan futbolcuyu ilk kez açıkladı! Şaşırtan itiraf, kim bu futbolcu?

Cristiano Ronaldo, kendisinden daha iyi olan futbolcuyu ilk kez açıkladı! Şaşırtan itiraf, kim bu futbolcu?

Lionel Messi ile girdiği rekabette kırılmadık rekor bırakmayan Cristiano Ronaldo'nun, kariyerinin sonuna yaklaşırken geçmiş yıllarda yaptığı bir itiraf sosyal medyada gündem oldu. Ünlü futbolcu, bir eski takım arkadaşının kendisinden daha yetenekli tek oyuncu olduğunu dile getirmişti. İşte, Cristiano Ronaldo'nun kendisinden daha yetenekli bulduğu o futbolcu...

Portekizli futbolcu Fabio Paim, geçtiğimiz ay PT Clipes'e verdiği röportajda, Cristiano Ronaldo ile aynı zihniyete sahip olsaydı, Ronaldo'nun aldığı Ballon d'Or ödüllerinden birine layık görüleceğini söyleyerek esprili açıklamalarda bulundu.

35 yaşındaki Fabio Paim, birçok kişinin beklediği birinci sınıf seviyelere ulaşamadı. 38 yaşındaki Cristiano Ronaldo, podcast yorumlarına Instagram'da esprili bir şekilde yanıt verdi ve şöyle dedi: "WTF! Bu adam da kim?"

Fakat Fabio Paim, Cristiano Ronaldo'nun sadece eğlendiğine inanıyor. Kendisi bu yorumun, eski futbolcunun kamuoyunun dikkatini yeniden çekmek istediğinden kaynaklandığını biliyor.

fabio-paim-cristiano-ronaldo-5.jpg
Fabio Paim

PAIM, RONALDO HAKKINDA NE SÖYLEDİ?

Goal Türkiye'de yer alan habere göre, Fabio Paim, Cristiano Ronaldo hakkında SunSport'a şunları söyledi:

"Bunu daha fazla uzatmak istemiyorum ama Cristiano'nun söylediğinin ciddi olduğunu düşünmüyorum, şakaydı. Ama bunun iyi bir etkisi oldu; insanlar ilişkimiz hakkında konuşuyor. İnsanlar benim hakkımda konuşurken Ronaldo bana yardım ediyor. Birlikte oynadık, arkadaştık, birbirimize düşmanlığımız yok. Ben Ronaldo'nun büyük bir hayranıyım. Her şey yolunda. Ronaldo bana yardım etmeye çalışıyor."

Cristiano Ronaldo ile tekrar görüşmek isteyip istemediği sorulduğunda ise şunları ekledi: "Evet ve bunun yakında gerçekleşeceğini düşünüyorum. Tüm bu ilgiden dolayı muhtemelen buluşacağız."

fabio-paim-cristiano-ronaldo-3.jpg

"PAIM, BENDEN DAHA İYİ OYUNCU" DEMİŞTİ

Cristiano Ronaldo, Manchester United'a katıldığında, ikilinin Sporting Lizbon altyapısında birlikte geçirdikleri zamanın ardından, Fabio Paim'in kendisinden daha iyi olan tek oyuncu olduğunu söylemişti. Fakat Ronaldo, tüm zamanların en iyi oyuncularından biri haline geldikçe gidişatları büyük ölçüde farklılaştı. Portekiz'i EURO 2016'da zafere taşımış ve beş Ballon d'Or ve beş Avrupa Şampiyonlar Ligi kupası kazanmıştı.

Bu arada Fabio Paim'in kariyeri, cömert yaşam tarzı, şöhreti ve partileri nedeniyle başarısız oldu. Fabio Paim'in uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla bir yıl hapis cezasına çarptırılması kariyerine en büyük darbeyi vurmuştu.

fabio-paim-cristiano-ronaldo-4.jpg

PAIM BIRAKTI, RONALDO DEVAM EDİYOR

Fabio Paim, profesyonel futbolu çoktan bırakmış olsa da, eski takım arkadaşı ve beş kez Ballon d'Or kazanan Cristiano Ronaldo, hâlâ aktif futbol hayatına devam ediyor. Yakında, EURO 2024'te ülkesine liderlik edecek. Şu anda Suudi Arabistan Pro Lig takımı Al-Nassr ile oynuyor, fakat yaklaşan Asya Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıkmayacak.

fabio-paim-cristiano-ronaldo-6.jpg
Fabio Paim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN