Cristiano Ronaldo’dan anlamlı hareket! Kola şişelerini kenara itti

Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, Portekiz-Macaristan karşılaşması öncesinde basın toplantısında anlamlı bir harekette bulundu. Kola şişelerini kenara iten Ronaldo 'su için' mesajı verdi.

EURO 2020’de (Avrupa Şampiyonası) F Grubu’nda oynanacak Portekiz-Macaristan maçı öncesi basın toplantısında kameraların önüne geçen Cristiano Ronaldo olay yaratacak bir harekete imza attı.

Turnuvanın favorilerinden biri olarak gösterilen Portekiz’de kritik maç öncesi basın toplantısına gelen Ronaldo önünde duran ünlü markanın kola şişelerini kenara iterek su şişesini havaya kaldırdı ve ‘su için’ mesajı verdi.

tty.jpg

EURO 2020’NİN SPONSORLARINDAN BİRİ

Sporcu sağlığı ve beslenme konusunda yıllardır uzman antrenörlerle çalışan ve formunu koruyan 36 yaşındaki Ronaldo’nun şekerli ve asitli içecek ile ilgili verdiği mesaj sosyal medyaya da damga vurdu.

Avrupa Şampiyonası’nda daha sahaya çıkmadan gündem yaratan Ronaldo’nun hareketi tüm dünyada yankı uyandırdı. Aynı zamanda turnuvanın resmi sponsorlardan biri olan markanın Ronaldo tarafından kenara itilmesi EURO 2020’de yeni bir krize neden olup olmayacağı tartışma konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN