Daha 23 yaşında 86 gol 81 asist! Erden Timur bombayı patlatıyor... Galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun

Daha 23 yaşında 86 gol 81 asist! Erden Timur bombayı patlatıyor... Galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'deki ikinci şampiyonluğuna ulaşmayı amaçlayan Galatasaray, tarihi transfer hamlesi için düğmeye bastı. Aslan, bir dönem piyasa değiri 130 milyon euro olan dünya yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Henüz 23 yaşında olan süper yıldız kariyerinde şu ana kadar 86 gole imza atarken, 81 de asist yaptı.

Milli araya Hatayspor mağlubiyeti ile girerek Süper Lig'de 17 maç aradan sonra yenilgi yüzü gören Galatasaray, bu akşam 13. hafta karşılaşmasında Alanyaspor'u konuk edecek. Bir yandan Akdeniz ekibini mağlup etmenin çalışmalarını yapan sarı-kırmızılı ekip bir yandan da kış transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor. Aslan bu doğrultuda 105 milyon euroluk dünya yıldızını gözüne kestirdi.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Zaha, Tete, Ziyech, Ndombele ve Davinson Sanchez gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak tarihi bir transfer dönemi geçiren Galatasaray, asıl bombayı kış transfer sezonunda patlatmayı hedefliyor. Aslan, tarihi transfer hamlesi için çalışmalara şimdiden başladı.

TARİHİ TRANSFER HAMLESİ: 105 MİLYON EUROLUK DÜNYA YILDIZI

Bu sezon Icardi dışındaki hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Aslan, 105 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Şampiyonlar Ligi 4. hafta karşılaşmasında evinde Manchester United'ı ağırlayacak Galatasaray, gözünü İngiliz ekibinin yıldız ismine dikti.

A Spor'un haberine göre; Bu sezon Devler Ligi'nde gruptan çıkmayı, Süper Lig'de ise şampiyonluğa ulaşmayı amaçlayan Galatasaray, İngiliz devi Manchester United formasını terleten ve sezon başında kadro dışı bırakılan İngiliz dünya yıldızı Jadon Sancho'yu gündemine aldı.

Jadon Sancho, Twitter'da Manchester United taraftarlarından özür diledi | Goal.com Türkçe

Aslan, 20 yaşındaki İngiliz süper yıldızı, devre arasında kadrosuna katmak için şimdiden çalışmalara başladı. Şampiyonlar Ligi 4. hafta karşılaşmasında İngiliz ekibi ile mücadele edecek sarı-kırmızılı ekip, Sancho transferi için Manchester United yöneticileri ile masaya oturacak.

Aslan'ın güncel piyasa değeri 32 milyon euro olan yıldız futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı amaçladığı iddia edildi. Bu sezon İngiliz ekibinde yalnızca 3 maçta görev alan yıldız golcü, söz konusu karşılaşmalarda toplamda 76 dakika sahada kalırken skor katkısı üretemedi.

2021 yılının yaz transfer döneminde Alman devi Borussia Dortmund ile yollarını ayıran yıldız golcü 85 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz ekibine imza atmıştı. İngiliz ekibinde 82 maçta görev alan yıldız golcü, takımına 12 gol 6 asistlik katkı sunarak beklentilerin altında kaldı.

Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 105 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Futbol hayatı boyunca toplamda 263 maçta görev alan İngiliz yıldız, söz konusu karşılaşmalarda 86 gol 81 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN