Dengeleri değiştirecek iddia: Yıldız futbolcu Beşiktaş'a geliyor

Dengeleri değiştirecek iddia: Yıldız futbolcu Beşiktaş'a geliyor

Yeni sezon için kolları sıvayan Beşiktaş yönetiminin Edin Dzeko ile temasa geçtiği iddiaları futbol gündeminde. İtalyan gazeteci Di Marzio'nun dillendirdiği iddiaya göre ünlü yıldız için Juventus'unda devrede olduğu vurgulandı.

İtalyan gazeteci Di Marzio, BJK'nın Edin Dzeko transferi için Roma yönetimi ile görüştüğünü yazdı. 6 Haziran tarihinde İtalyan basını, Türkiye'den Dzeko için en güçlü adayın Beşiktaş olduğunu fakat yıldız futbolcunun maaşında ciddi bir indirim yapması gerektiğini yazmıştı.

dzeko.jpg

Roma yönetimi yıllık maliyeti yaklaşık 7.5 milyon Euro olan Dzeko ile yollarını ayırmak istiyor. Öte yandan Corriere dello Sport, Juventus'un da Dzeko için devrede olduğunu yazdı.

Roma kulübü yeni sezonda yaklaşık 12 futbolcuyla yollarını ayırarak takımın maaş bütçesini düşürmeyi hedefliyor. Ancak bu 12 futbolcu arasında bu zamana kadar Dzeko gösterilmedi ve Mourinho'nun kararı beklendi. Dzeko'nun geleceği ise hala belirsizliğini koruyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN