Deniz Çoban, Fenerbahçeli futbolculara kaç maç ceza verileceğini açıkladı

Deniz Çoban, Fenerbahçeli futbolculara kaç maç ceza verileceğini açıkladı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının günlerdir beklenen sevkleri açıklandı. Eski hakem Deniz Çoban, PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçeli futbolculara kaç maç ceza verileceğini açıkladı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının yankıları hala devam ediyor. Haftalardır beklenen PFDK sevkleri bugün açıklandı.

1 MAÇ CEZA ALACAKLAR

denizcoban.jpg

Fenerbahçe'den Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, PFDK'ya sevk edilen isimler oldu. Söz konusu futbolcular, 35 ve 46. maddelerden PFDK'ya sevk edildiler. Yıldız futbolcular, 12 ve 13. indirim maddelerinden ise yararlanabilecek.

Eski hakem ve beIN Sports yorumcusu Deniz Çoban, sevkler hakkında değerlendirmede bulundu. Deniz Çoban, ''Sevk maddelerine ve ilgili disiplin talimatına bakınca, çıkacak ceza ilgililer için 1 maçla sınırlı kalacak görünüyor'' ifadelerini kullandı.

TFF'den yapılan açıklama sevk edilen kulüp ve futbolcular şu şekilde:

Trabzonspor: Saha olayları, talimatlara aykırı hareket
Bright Osayi-Samuel: Kavga
Jayden Oosterwolde: Sportmenliğe aykırı hareket, kavga
İrfan Can Eğribayat: Sportmenliğe aykırı hareket, kavga
Egemen Korkmaz: Kavga
Kürşat Çiftlik: Kavga
Okan Özkan: Kavga

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN