Deniz Türüç ağır hasta mı? Sahadaki halini görenler gözlerine inanamadı... Saniye saniye kaydedildi

Deniz Türüç ağır hasta mı? Sahadaki halini görenler gözlerine inanamadı... Saniye saniye kaydedildi

Süper Lig'in 14. hafta karşılaşmasında Rizespor'un konuğu olan Başakşehir, rakibine 3-2mağlup olurken Deniz Türüç'ün topsuz alandaki hareketleri maçın önüne geçerek sosyal medyada gündem oldu.

Trendyol Süper Lig'in 14. hafta karşılaşmasında deplasmanda Çaykur Rizespor'un konuğu olan Başakşehir, rakibine 3-2 mağlup olarak kümede kalma mücadelesinde ağır yara aldı. İstanbul ekibi bu mağlubiyet ile bu sezon 8. kez sahadan yenik ayrılırken Deniz Türüç'ün kameralara yansıyan görüntüleri maçın önüne geçerek sosyal medyada gündem oldu.

Topsuz alanda birdenbire kasılmaya başlayan Başakşehir'in yıldız ismi Deniz Türüç'ün istemsizce yaptığı vücut hareketleri karşılaşmayı stadyumdan takip eden bir futbolseverin objektiflerine yansıdı.

Sosyal medyada kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşim alarak gündem olan görüntülerin ardından İstanbul ekibinin taraftarları ve yıldız futbolcunun hayranları Deniz Türüç'ün sağlık durumundan endişelendi.

Yıldız futbolcunun sosyal medyaya damga vuran görüntüleri sonrasında futbolseverler "Deniz Türüç ağır hasta mı?" sorusunu sordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN