Derbi sonrası büyük gerilim: Ali Koç'tan Galatasaray yöneticisine tehdit

Derbi sonrası büyük gerilim: Ali Koç'tan Galatasaray yöneticisine tehdit

Başkan Ali Koç da dahil tüm Fenerbahçe yönetim kurulu üyeleri, 1-0'lık Galatasaray galibiyeti sonrası RAMS Park'a geldi. Tüm takım ve yönetim kurulu üyeleri, Rams Park zeminine gelip galibiyeti kutladı. Kutlamalar sırasında gerginlik çıktı. Her iki kulüpten açıklamalar peşi sıra geldi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yendi. Uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen sahadan galibiyetle ayrılan Kanarya, aynı zamanda Galatasaray'ın 35 maçlık serisine de son verdi.

Resim

Oldukça gergin atmosferde geçen maçın ardından olaylar bitmek bilmedi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 1-0 kazandıkları Galatasaray derbisi sonrası yönetim kurulu üyeleriyle birlikte RAMS Park'a geldi. Ali Koç ve yöneticiler, futbolcularla birlikte sahaya çıkıp galibiyeti kutlamak istedi. İlk bağlamda buna izin verilmese de ilerleyen dakikalarda Fenerbahçe yönetimi ve futbolcular sahaya geri dönüp derbi galibiyetini kutladı.

ÇIKMAZSAN DAYAK YİYECEKSİN

(Fenerbahçe Başkanı Ali Koç - Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan)

Fenerbahçe kutlamalara devam ederken bazı Galatasaraylı idareciler sahaya girdi. İki taraf arasında gerilim yaşandı. Ali Koç, Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan'a, "Buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin" sözlerinin ardından gerilim daha da büyüdü. Emniyet güçleri olaya müdahale etmek zorunda kaldı.

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, sarı-lacivertli kulübün önemli yöneticilerinden Selahattin Baki'nin yakasını tutarak "Ben sus dedim mi susacaksın'' demesi sosyal medyada büyük ses getirdi. Ali Koç'un, Selahattin Baki'nin Galatasaray yöneticisine ettiği küfür sonrası sinirlenerek bu eylemi yaptığı iddia edildi. Koç’un sözleri üzerine Baki de Fenebahçe Başkanı’na “Beni mi buldun başkanım” diye tepki gösterdi. İşte o anlar:

(Sportcell)

YÜREĞİN YETİYORSA GEL

SON DAKİKA | Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: "Delikanlılığın varsa gel, buradayım bekliyorum seni"- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yaşanan kavganın ardından açıklamalarda bulundu. Ali Koç'a ağır ithamlarla yüklenen Dursun Özbek, yaptığı açıklamada ''Ali Koç bu cesareti nereden alıyor? Yok hakemleri tartaklayın, peşine düşün diyen bu zat maç bittikten sonra belli bir güruhla buraya geliyor. Maçta yok. Buraya gelip insanları tartaklama haddini nereden buluyorsun?" ifadelerini kullandı.

''Polisler nerede? Ali Bey'in sahaya çıkmasındaki maksat ne? Bu provokasyon ne?" diye soran Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı'na şu cümleler ile seslendi:

''İnsanlara burada ağza alınmayacak küfürler etmiş. Darp etmiş. Eğer şu kadar cesaretin, delikanlılığın varsa gel, buradayım. Eğer yüreğin yetiyorsa gel buradayım, bekliyorum seni."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN