Dev derbi öncesi Beşiktaş'a kötü Fenerbahçe'ye iyi haber! Sonuca direkt etki edecek!

Dev derbi öncesi Beşiktaş'a kötü Fenerbahçe'ye iyi haber! Sonuca direkt etki edecek!

Süper Lig'in 15. haftasında Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş, İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'yi konuk edecek. Dev maça günler kala sıcak gelişmeler yaşandı...

Rıza Çalımbay'ın takımın başına geçmesiyle birlikte çıkışa geçen Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Cumartesi akşamı oynanacak olan dev maç öncesinde Beşiktaş'a kötü, Fenerbahçe'ye ise iyi haber geldi.

Dün akşam evinde ağırladığı Sivasspor'u 4-1 mağlup ederek liderliğini sürdüren Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına başladı.

NTV'de yer alan habere göre; 2013-2014 sezonundan bu yana hasret kaldığı şampiyonluğa bu sezon ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, Beşiktaş derbisine tecrübeli teknik adam İsmail Kartal yönetiminde idman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Sivasspor karşısında ilk 11'de forma şansı bulan futbolcular günü rejenerasyon çalışması ile tamamladı.

Sakatlıkları nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Alexander Djiku ile Mert Hakan Yandaş idmanın tamamında takımla çalıştı.ivasspor maçının 65'inci dakikasında oyundan çıkan Crespo'nun ise durumunun iyi olduğu ve görev verilmesi halinde Beşiktaş karşılaşmasında forma şansı bulabileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN