Dünya kupası finali öncesi Fransa'yı 'deve gribi' endişesi sardı: 3 oyuncu forma giyemeyecek!

Dünya kupası finali öncesi Fransa'yı 'deve gribi' endişesi sardı: 3 oyuncu forma giyemeyecek!

Dünya Kupası'nda yarın Arjantin ile final maçına çıkacak Fransa'da deve gribi endişesi yaşanıyor. Takımın önemli oyuncuları Upamecano ve Rabiot'nun ardından Kingsley Coman'da yüksek ateş şikayetinden ötürü finalde forma giyemeyecek. Sağlık ekibinin oyunculardaki benzer rahatsızlıkların artmasının ardından deve gribinden şüphelendiği bildirildi.

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın finalinde Messi'li Arjantin ile son şampiyon Fransa, 18 Aralık Pazar günü (yarın) kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 18.00'de başlayacak final için nefesler tutuldu.

Mücadele öncesi Fransa'da 'deve gribi' endişesi büyük bir panik yaratmış durumda. İngiliz gazetesi Dailymail'in haberine göre, Fransa'da 3 oyuncu deve gribi semptomları göstererek rahatsızlandı. Hastalık nedeniyle Fas karşılaşmasında forma giyemeyen Dayot Upamecano ve Adrien Rabiot ardından Kingsley Coman'ında yüksek ateş belirtileriyle hastalandı. Sağlık ekibinin benzer şikayetlerden ötürü deve gribinden şüphelendiği paylaşılırken salgının takım içinde yayılmaması adına önlemler aldığı belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Didier Deschamps ise Kingsley Coman'ın rahatsızlandığını şu ifadelerle açıklamıştı:

"Coman'ın sabah ateşi vardı. Birkaç grip benzeri semptom vakası yaşadık. Yayılmaması için dikkat ediyoruz. Oyuncular büyük efor sarf ediyor ve belli ki bağışıklık sistemleri zarar gördü."

Final mücadelesi öncesi Arjantin'de ise herhangi bir eksik bulunmuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN