Arjantin’de Messi seferberliği

Arjantin’de Messi seferberliği

2022 FIFA Dünya Kupası’nda Fransa ile şampiyonluk maçına çıkacak Arjantin’de Messi’nin sakatlığı tedirginlik yarattı. Tangocuların yıldızı, sol adalesindeki ağrı nedeniyle son idmana katılmadı. Arjantin’in sağlık heyeti ise Messi’yi finale hazır hale getirmek için harekete geçti.

2022 FIFA Dünya Kupası’nda Suudi Arabistan yenilgisi ile başlayan Arjantin, turnuvanın ilk finalisti olmuştu. Arjantin’in Hırvatistan ile yarı finalde kozlarını paylaştığı karşılaşmada Tangocular’ı korkutan bir görüntü ekranlara yansımıştı. Mücadelede 90 dakika sahada kalan ve maçı 1 gol, 1 asistle tamamlayan Lionel Messi’nin bir pozisyondaki tavrı Arjantin’i tedirgin etmişti.

Messi’nin sık sık eğilerek baldırını tutması özellikle sosyal medyada sakatlandığı yönünde yorumlar yapılmasına neden olmuştu. Footmercato’nun haberine göre Arjantin’in yaptığı son antrenmana 35 yaşındaki yıldızın katılmadığı yazıldı. Haberde sebep olarak da Messi’nin sol arka adalesinde ağrı hissettiği belirtildi. Bu gelişme Arjantinliler’in moralini bozsa da Lionel Messi’nin tedbir amaçlı idmana çıkmadığı ve Fransa’ya karşı oynayacakları 2022 Katar Dünya Kupası final maçında oynamasının çok yüksek ihtimal olduğu öğrenildi.

Arjantin’in sağlık ekibi, Messi’yi finale hazır hale getirmek için yoğun çaba harcıyor. Dünya Kupası’na Fransız yıldız Kylian Mbappe ve Lionel Messi damga vurdu. PSG’de beraber forma giyen iki yıldız 5’er gol ile gol krallığını paylaşıyor. Julian Alvarez ve Oliver Giroud 4 gol kaydederken, Alvaro Morata, Bukayo Saka, Cody Gakpo, Enner Valencia, Gonçalo Ramos, Marcus Rashford ve Richalison 3 gol ile listeye adını yazdırdı. Asist krallığında ise Antoine Griezmann, Bruno Fernandes, Harry Kane, Lionel Messi 3 asist ile zirveyi paylaşıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN