Dünya Kupası'nda dünya yıldızına büyük ayıp!

Dünya Kupası'nda dünya yıldızına büyük ayıp!

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda dünyaca ünlü yıldıza yapılan büyük ayıp futbolseverlerin tepkisini topladı.

Dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği, futbol tarihinin 22. Dünya Kupası olan ve Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda dünyaca ünlü yıldıza yapılan ayıp futbolseverlerin tepkisini topladı.

Gana ile Güney Kore, 2022 Dünya Kupası H Grubu'nda ikinci hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Gana, karşılaşmada 2-0 öne geçmesine rağmen Güney Kore rakibi karşısında skoru 2-2 yaptı. Gana, Mohammed Kudus'ün golüyle sahadan 2-3 zaferle ayrılırken son hafta öncesinde grupta ikinci sıraya yerleşti. Kore ise haftayı Gana'nın hemen arkasında üçüncü sırada tamamladı.

HEUNG MİN SON'A BÜYÜK AYIP

İngiliz devi Tottenham'ın formasını terleten, Güney Kore'nin yıldız ismi Heung Min Son, karşılaşmanın ardından gözyaşlarına boğulurken Gana teknik ekibinden bir kişi gözyaşlarına boğulan Koreli yıldız ile fotoğraf çektirdi. O anlar sosyal medyada büyük tepki topladı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları maç sonrasında ortaya çıkan görüntüler hakkında "Dünya Kupası'nda dünya yıldızına büyük ayıp!" yorumlarında bulundu.

Genç teknik adam Otto Addo yönetimindeki Gana son hafta maçında Diego Alonso yönetimindeki Uruguay ile karşı karşıya gelecek.

FiqwohDXkAYKfK6

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN