Dursun Özbek yılın transferini resmen açıkladı! Galatasaray Icardi'yi kadrosuna kattı

Süper Lig'de 2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sonlandıran Galatasaray, Arjantinli golcü Icardi'yi kadrosuna kattı. Transferi Başkan Dursun Özbek duyurdu. Icardi transferi sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Spor Toto Süper Lig'de 2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sonlandıran Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sezon başında Fransız devi PSG'den kiralık olarak transfer edilen Arjantinli dünya yıldız Mauro Icardi, sezonun sona ermesiyle Galatasaray'dan ayrıldı. Yıldız golcünün gelecek sezon Galatasaray forması giyip giymeyeceği merak konusu olurken Başkan Dursun Özbek, katıldığı bir etkinlikte müjdeli haberi vererek sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandırdı.

Bu sezon gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakarak şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Arjantinli golcü Icardi, sezonun sona ermesiyle birlikte Galataaray'dan ayrıldı. Özellikle derbi maçlarındaki skor katkısıyla taraftarların sevgisini kazanan yıldız golcünün gelecek sezonda da sarı-kırmızılı formayı terletip terletmeyeceği merak konusu oldu.

Aslan, golcü futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmak için adeta seferberlik ilan ederken Başkan Dursun Özbek müjdeli haberi verdi. Katıldığı bir etkinlikte açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, Icardi'nin gelecek sezonda da Galatasaray formasını giyeceğini duyurdu.

Başkan Özbek açıklamasında "Ömer Bey'in desteklerine çok teşekkür ediyoruz. Icardi geliyor" ifadelerini kullandı. Başkan Özbek'in bu müjdesi sarı-kırmızılı taraftarlarda büyük heyecan yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN