Dursun Özbek'ten transfer müjdesi! Canlı yayında resmen açıkladı: "Transferini yapacağız..."

Dursun Özbek'ten transfer müjdesi! Canlı yayında resmen açıkladı: "Transferini yapacağız..."

Süper Lig'i 88 puanla şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek canlı yayında sarı-kırmızılı camiaya transfer müjdesi vererek transferi resmen açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Fenerbahçe'yi 3-0 ile geçerek taraftarlarına unutulmaz bir gece yaşatan Galatasaray, karşılaşmanın ardından şampiyonluk kupasını müzesine götürdü. 2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini sonlandıran Galatasaray, transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Başkan Dursun Özbek, sarı-kırmızılı ekibin ilk transferini canlı yayında açıkladı.

Başarılı teknik adam Okan Buruk yönetiminde tarihi bir sezonu geride bırakan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için düğmeye bastı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte Başkan Dursun Özbek, ilk transferi resmen açıkladı.

"BÜYÜK BİR İHTİMALLE TRANSFERİNİ YAPACAĞIZ"

A Spor'da Ender Bilgin ve Erman Toroğlu'nun sorularını yanıtlayan sarı-kırmızılı ekibin başkanı Dursun Özbek, İngiliz ekibi Norwich City'den kiralık olarak transfer edilen Milot Rashica'nın gelecek sezonda da Galatasaray formasını giyeceğini açıklayarak "Rashica'nın kulübüyle temas halindeyiz. Büyük bir ihtimalle transferini yapacağız" şeklinde konuştu.

Süper Lig | Milot Rashica: Hedefimiz aynı, yolumuza devam edeceğiz- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor.net

Özbek Arjantinli golcü Icardi hakkında ise "Bütçemizin dışında bir gelişme olursa diye de sponsor görüşmelerimiz oluyor. Icardi, Galatasaray'ı seviyor ancak yapı da maddi durumlar da önemli. Öncelikle bonservisini almak istiyoruz ya da aynı şartlarla kiralayabilir miyiz diye bakıyoruz. Transferin başarı seviyesini ölçebilmek için performansına bakarsınız, bir yandan da fiyat-fayda dengesine" dedşç

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN