Dzeko'nun yanına Aboubakar'ı transfer edin! Çağlar Söyüncü'yü falan bırakın

Dzeko'nun yanına Aboubakar'ı transfer edin! Çağlar Söyüncü'yü falan bırakın

Süper Lig'in 21.haftasını yorumlayan Şansal Büyüka, İsmail Kartal'ı eleştirerek 'seramoniye gelen 6 yaşındaki çocuklar bile senin ne yapacağını biliyor' derken, duayen yazarın 'Okan Buruk şapkadan tavşan çıkarıyor' sözleri adeta bomba etkisi yarattı.

343 Diital kanalında Fenerbahçe-Samsunspor, Trabzonspor-Galatasaray maçlarını değerlendiren Şansal Büyüka, İsmail Kartal hakkında çok sert ifadeler kullandı. İşte Büyüka'nın 21.hafta analizi...

Okan Buruk ezber bozan işler yapıyor İsmail Kartal bildiğini okuyor. Okan Buruk bir bakmışsınız Barış Alper'i sol bekte oynatıyor bir bakmışsınız forvette. Kaan Ayhan sol bekte oynadı bir gol attı, Zaha iki gol birden attı. Kerem uzun zamandır görünmüyordu harika gol attı. Baktığınız zaman Okan Buruk'un dokunuşları çok fazla.

FOUNTAS'I NEREDEN ALDINIZ?

Abdullah Avcı kariyerinin en ağır yenilgilerinden birini alacaktı. Trabzonspor'da 3 futbolcu haricinde o formayı giyebilecek bir oyuncu yok. Fountas diye bir oyuncu var, bunu nerden bulmuşlar nasıl almışlar şaşırıyorum.

Zaha'nın ilk golcü olağanüstü, Kaan Ayhan'ın kalite vuruşu, Kerem'in golü kolay kolay atılabilecek gol değil. Trabzonspor'un kadrosunun kötü olması Galatasaray'ın 5-1'lik galibiyetini küçültmez.

İSMAİL KARTAL'IN NE YAPACAĞINI HERKES BİLİYOR

Seromoniye çıkan 6 yaşındaki çocuklara sor İsmail Kartal'ın neler yapacağını çok iyi biliyor. 70'te İrfan çıkacak Cengiz girecek, Dzeko çıkacak Batshuayi girecek, Tadic çıkacak King girecek. Hocam bir ezber boz, bir şey yap, bir çare ara, maç gidiyor. İrfan'ı çıkarıp Cengiz'i alacağına ikisini de oynat, birini bir kanada at diğerini ters kanatta oynat.

Dzeko çıkıp Bats gireceğine ikisi birden oyunda kalsın. Tadic zaten fizik gücü sınırlı bir futbolcu Ferdi'yi Szymanski'yi öne at ama yok!

DZEKO'NUN YANINA ABOUBAKAR!

Dzeko'ya mutlaka yardımcı bir aktör lazım, Fenerbahçe'ye çok baba bir santrafor lazım. Szymanski 9 gol attı, Dzeko 14 atmış çok mu? Dzeko rakip stoperleri rahatsız edemiyor, rakip defansın balansını bozan bir forvet değil.

Fenerbahçe orta saha aldı, stoper istiyor ama bence forvet alınmalı. Fenerbahçe Aboubakar'ı transfer etmeli. Karakteri bozuk diyorlar Aboubakar için ne yapacaksınız kardeşim nikahınıza mı alacaksınız adamı?

BARIŞ ALPER VARKEN TETE VE ZİYECH'E FORMA VERİLMEZ

Barış Alper böyle oynayacaksa forma ne Tete'ye verilir ne Ziyech'e. Kerem Demirbay son maçlarda çok iyi oynuyor. Kaan Ayhan sol bek oynadı, sağ bek oynadı, orta saha oynadı, Galatasaray'ın kalecisi de iyi daha ne olacak.

Fenerbahçe son 10 yıldır büyük travmalar yaşadı. 10 yıl şampiyonluktan uzak kalmış bir Fenerbahçe'nin kırılganlık göstermesi son derece normal. Fenerbahçe çok pas yapıyor, ağır oynuyor rakibi eksik yakalayamıyor.

Krunic son dakikada pozisyon buluyor 'şansızdı' deniyor, ne şansızlığı bildiğin beceriksizlik. Top önünde bomboşsun kalecinin sağ tarafı olduğu gibi açık nasıl vuramıyorsun orada?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN