Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler'in 'provokatör' iddiasına yanıt: Sarıldım, özür diledim

Emre Belözoğlu'ndan Halil Umut Meler'in 'provokatör' iddiasına yanıt: Sarıldım, özür diledim

Maç sonrası yumruklu saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'in "Planlayan ve provoke eden teknik direktördü" sözlerine Emre Belözoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Belözoğlu, iddiaları yalanlayarak, "Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler’e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim" ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 15. haftasında oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve beraberindeki kişiler tarafından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'in "Emre Belözoğlu planladı, provoke etti. Benden özür dilemedi" iddialarına genç teknik direktör yanıt verdi.

'KORİDORDA ÜÇ KEZ ÖZÜR DİLEDİM'

Haber Global'e konuşan Belözoğlu, "Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler’e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim. Daha sonra kendisini aradım, istirahatte olduğu için yardımcı hakemiyle konuştum" dedi.

Belözoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Yardımcı hakemi de bana ‘Ben şahidim koridorda yanımıza gelerek bize destek oldunuz. Yerde vuranlara da bağırarak, nerede sizin delikanlılığınız, diye tepki gösterdiniz. Kendisi de bana teşekkür etti. Gerekli açıklamaları yarın maçımızdan sonra da yapacağım" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN