Enkaz altından acı haber geldi! Yıllarca Galatasaray forması giymişti... Spor dünyası bu haberle kahroldu

Enkaz altından acı haber geldi! Yıllarca Galatasaray forması giymişti... Spor dünyası bu haberle kahroldu

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6'lıkdepremlerin etkileri giderek büyüyor. 10 ilin etkilendiği korkunç depremde bilanço ağırlaşıyor. Birçok milli sporcuya mezar olan ve Malatya'da bulunan otel enkazından peş peşe kötü haber gelmeye devam ediyor. Yıllarca Galatasaray formasını giyen milli sporcunun cansız bedenine ulaşıldı. Gelen haberle spor dünyası yıkıldı. İşte detaylar...

Türkiye 3 gündür depremdeki yaralarını sarmaya çalışıyor. Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve 10 ilimizi vuran 7,7 ve 7,6'lık depremlerin bilançosu giderek ağırlaşıyor. Malatya, Adıyaman, Hatay ve Adana'dan son dakika gelişmeleri gelmeye devam ederken, gelen son dakika bilgisi spor camiasını kahretti. Yıllarca Galatasaray formasını giyen ünlü sporcu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti!

GELEN HABERLE SPOR DÜNYASI KAHROLDU

Kahramanmaraş merkezli olan 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen depremde binlerce kişi hayatını kaybetti. Yüzlerce bina yıkılırken her geçen dakikada yaralılar artıyor. Malatya'dan gelen son dakika bilgisi ise spor camiasını kahretti. Gelen bilgiye göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin voleybolcularından Emincan Kocabaş ve Mehmet Can Ağırbaş depremde hayatını kaybetti.

dfdfdf-27.jpg

9 YIL BOYUNCA GALATASARAY FORMASI GİYMİŞTİ

Genç milli takımlarda forma giyen ve 9 yıl boyunca Galatasaray formasını terleten Mehmet Can Ağırbaş, enkaz altında hayatını kaybetti. 25 yaşındaki orta oyuncu, 2022-23 sezonunda Gebze Belediyesi’nden Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne transfer olmuştu.

gfgfgf-97.jpg

Emincan Kocabaş da, Mehmet Can gibi 25 yaşındaydı ve milli takım formasını giymişti. 1995 doğumlu orta oyuncu, Milli Takım ile 2013’teki İslami Dayanışma Oyunları’nda mücadele etmiş ve madalya kazanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN