Erden Timur Beşiktaş'ın büyük aşkına imzayı attırıyor! Beşiktaşlılar çok üzülecek! Siyah-Beyazlı formayla akıllara yazılmıştı

Erden Timur Beşiktaş'ın büyük aşkına imzayı attırıyor! Beşiktaşlılar çok üzülecek! Siyah-Beyazlı formayla akıllara yazılmıştı

Şampiyonlar Ligi'nde son olarak sahasında Manchester United ile berabere kalan Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar Beşiktaş'ın eski yıldızını transfer etmek için düğmeye bastı.

Galatasaray teknik direktör Okan Buruk önderliğinde gösterdiği performansla taraftar ve camiasından tam not aldı. Son olarak Şampiyonlar Ligi arenasında sahasında Manchester United ile karşı karşıya gelen Sarı-Kırmızılılar sahaya çok iyi bir futbol yansıtmasına rağmen, beraberlikle yetindi.

okan.jpg

Sahasında gösterdiği performansla adından Avrupa futbol camiasında da söz ettiren Galatasaray, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için gaza bastı. Deneyimli teknik adam Okan Buruk'un istediği isimlere yoğunlaşan Galatasaray kurmayları, şimdiden oyuncularla yakından ilgileniyor.

okan1.jpg

Kadrosuna sezon öncesinde dünya yıldızlarını katan Galatasaray, tecrübeli isimlerin performansını üst seviyeye çıkartmasının ardından, sahadaki olumlu futbolu da arttırdı. Hakim Ziyech, Icardi gibi isimlerden istediği verimi alan Sarı-Kırmızılılar devre arasında da kendini kanıtlamış isimlere yönelecek.

cimbom1.jpg

Geride kalan sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı. Siyah-Beyazlı formayla gösterdiği performansla akıllara kazınan tecrübeli oyuncu Galatasaray'ın radarına girdi. Menajerlerin önermesinin ardından Okan Buruk'un da yıldız isme olumlu yanıt vermesi, transferde harekete geçilmesine sebep oldu.

cimbom7-001.jpg

Hücum hattının farklı bölgelerinde oynayabilen Nathan Redmond'u isteyen Okan Buruk, yıldız ismi forvet arkası pozisyonunda değerlendirecek. Sezon başında Beşiktaş'tan ailevi sebeplerden dolayı ayrılan Redmond'un da Galatasaray'da oynamaya istekli olduğu iddia edildi.

redmond.jpg

Sezon başında Premier Lig ekibi Burnley'e imza atan Redmond, İngiliz temsilcisinde aradığını bulamadı. Sezon başından beri sadece 8 karşılaşmada forma giyebilen oyuncu gol ve asist katkısı veremedi. Burnley'in de yıldız ismin takımdan ayrılmasına sıcak baktığı ve oyuncunun transferinde kolaylık sağlayacağı bildirildi. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Redmond'un, kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Başarılı oyuncu geçen sezon Siyah-Beyazlı formayla 29 maçta boy gösterirken 6 gol 6 asistlik katkı vermişti.

redmond1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN