Erden Timur canlı yayında belgeleri gösterdi! Canlı yayında tarihi anlar: İşte Fenerbahçe'nin Zaniolo'ya yaptığı teklif!

Erden Timur canlı yayında belgeleri gösterdi! Canlı yayında tarihi anlar: İşte Fenerbahçe'nin Zaniolo'ya yaptığı teklif!

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin 15 milyon euro karşılığında Roma'dan transfer ettiği Zaniolo'ya Fenerbahçe'nin de talip olduğunu ancak oyuncunun sarı-kırmızılı ekibe imza atmayı tercih ettiğini söyledi. Timur, canlı yayında sarı-lacivertli ekibin İtalyan yıldıza yaptığı teklifin belgelerini sundu.

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Az Önce Konuştum' programına konuk olarak Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Timur, canlı yayında Fenerbahçe'nin, sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Nicolò Zaniolo'ya yaptığı transfer teklifinin belgelerini açıkladı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Mertens, Icardi, Dubois, Torreira ve Sergio Oliveira'yı kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, kış transfer döneminde ise İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo ile milli yıldız Kaan Ayhan'ı kadrosuna kattı.

Aslan'ın yeni transferi Zaniolo, İtalya'nın önde gelen yayın organlarından La Gazzetta dello Sport'a konuşarak Fenerbahçe'nin kendisine daha yüksek bir teklifte bulunduğunu ancak söz konusu teklifi reddederek Galatasaray'a imza attığını duyurdu.

Galatasaray Haber on Twitter: "Erden Timur: "Ligi bitirtmeyiz açıklamasından dolayı özür diledim. O an çıkıp konuşmak yanlıştı, sinirliydim. 'Bu lig bu şekilde biter mi?' demek istiyordum. Tecrübesizliğimin kurbanı oldum. Sinir anında her

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNİ CANLI YAYINDA AÇIKLADI

İtalyan yıldız, "Fenerbahçe'nin daha yüksek teklifine rağmen Galatasaray'ı tercih ettiğin doğru mu?" sorusunu "Doğru. Galatasaray benimle daha önce iletişime geçmişti ve onlara söz vermiştim." şeklinde yanıtladı.

Az Önce Konuştum' programına katılan sarı-kırmızılı ekibin Başkan Vekili Erden Timur, canlı yayında Fenerbahçe'nin İtalyan yıldıza yaptığı teklifi belgeleriyle açıkladı.

Kanarya'nın İtalyan golcü için 21 milyon euro teklif ettiğini belirten Timur şunları söyledi:

"Sözleşmesinin bitmesine 1,5 sene vardı. Bournemouth ile anlaşma yapıldı 30 milyon Euro’ya. Zaniolo vazgeçiyor transferden. Bunun sonucunda Roma da cephe alıyor oyuncuya. Bizim için en uygun ortam oluştu. Biz görüşmeler yaptık. 1 haftalık süre içinde. Toplam 15 milyon Euro ödeyeceğiz. 5 yıla yayılmış bir şekilde ödenecek. 526 bin 300 Euro Şampiyonlar Ligi’ne kalırsak verilecek. Bunların da en az yüzde 50’sinde oynarsa toplam 1 milyon Euro bonus verilecek.Eğer çeyrek finale kalırsa 1 milyon Euro küsür, yarı finale kalırsa 1, 1,5 milyon, şampiyon olursak da 1,5 milyon verilecek. Ancak bu şekilde 30 milyona doğru gidiyor.

Resim

ICARDİ İÇİN FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ

Biz hiçbir rakip takım transferine teklif vermedik. Icardi’de de böyle oldu. Icardi için Fenerbahçe devreye girdi, okey girebilir ama giriyorsa ‘Girdim’ der. Zaniolo’da da devreye girdi ama biz aldık. Ben bunu şu an söylemek zorunda olduğum için söylüyorum. Zaniolo’nun eskiliği mi kalmadı, sakatlığı mı kalmadı, ‘Ali Bey’in yoğurt yiyişi farklı, böyle adamları istemiyor’ diye de söylendi. Her şey yapıldı.

FENERBAHÇE 21 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Fenerbahçe’nin ne teklif ettiğini ben biliyorum. Benim dışında hiç kimse bilmez. Bu kadar şey düşünüyoruz ama karşıdaki de bir şeyler yapmalı. Fenerbahçe Zaniolo’ya bizden çok daha fazla teklif etti. 16 milyon Euro net, 5 milyon Euro da bonus teklif etti. Fenerbahçe’nin bonuslarla birlikte yüzde yüzü garanti olan bonuslar bunlar, 21 milyon Euro teklif etti. Biz son olaylarda yalancı duruma düştüğümüz için açıklamak zorunda kaldım. Bu belgeler 7 Şubat Salı’dan beri bende. Lütfen edebe edeple karşılık versinler. Galatasaray’ın gerçekleşebilir bonuslarla birlikte 17 milyon Euro yapıyor"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN