Erden Timur istedi Ali Koç alıyor! Kanarya'dan Galatasaray'a tarihi transfer çalımı! 7,5 milyon euroluk golcü...

Erden Timur istedi Ali Koç alıyor! Kanarya'dan Galatasaray'a tarihi transfer çalımı! 7,5 milyon euroluk golcü...

Şampiyonluk için nefes kesen bir yarışa girişen Galatasaray ile Fenerbahçe kış transfer dönemi için aynı isme talip oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-kırmızılı ekibinde transfer listesinde yer alan golcü futbolcunun transferini bitiriyor...

Trendyol Süper Lig'de 13. hafta heyecanı geride kaldı. Fenerbahçe haftayı lider tamamlarken Galatasaray ise ikinci sırada yer aldı. 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer dönemi için Süper Lig ekipleri çalışmalara başlarken Galatasaray ile Fenerbahçe, transferde bir kez daha birbirlerine rakip oldu.

Son yıllarda birçok transferde karşı karşıya kalan Galatasaray ile Fenerbahçe son olarak yaz transfer döneminde Sebastian Szymański, Tete, Wilfried Zaha ve Fred transferlerinde birbirleriyle yarışmıştı. İki ezeli rakip kış transfer sezonunda aynı ismi gözüne kestirdi.

Yaz transfer sezonunun son günlerinde Fred'i kadrosuna katarak ezeli rakibi Galatasaray'a tarihi bir transfer çalımı atan Fenerbahçe, ezeli rakibine bir çalım daha atmak için kolları sıvadı. Kanarya, Galatasaray'ın da gündemine gelen golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Takvim'in haberine göre; Hücum hattını güçlendirmeyi amaçlayan Fenerbahçe, gözünü Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan golcü futbolcuya dikti.

Devre arasında Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile yolları ayırması beklenen Fenerbahçe, golcü futbolcunun boşluğunu dolduracak ismi İtalya'da buldu. Kanarya, İtalyan ekibi Salertina formasını terleten Norveçli yetenek Erik Botheim transferi için çalışmalara başladı.

Norveçli futbolcunun menajerinin, 23 yaşındaki futbolcuyu Fenerbahçe'ye önerdiği, sarı-lacivertli ekibin Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile yollarını ayırması halinde görüşmelerin hızlanacağı iddia edildi. Bu sezon İtalyan ekibinde 9 maçta görev alan Norveçli futbolcu skor katkısı üretemedi.

Galatasaray, Erik Botheim için girişimlere başladı! | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro olan 23 yaşındaki Danimarkalı futbolcu için bugüne dek 7,5 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Genç yıldız adayının menajerinin daha önce Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile öne sürülmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN