Erman Toroğlu ve Fırat Aydınus, Icardi'nin pozisyonu hakkında net konuşu

Erman Toroğlu ve Fırat Aydınus, Icardi'nin pozisyonu hakkında net konuşu

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, deplasmanda Samsunspor'u 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Hakem yorumcuları Erman Toroğlu ve Fırat Aydınus, tartışmalara sebep olan Mauro Icardi'nin çekildiği pozisyonu değerlendirdi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Samsunspor ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Galatasaray, Fenerbahçe'nin zorlu Antalyaspor maçı öncesi, Samsunspor'u Victor Nelsson ve Barış Alper Yılmaz'ın kaydettiği gollerle 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Karşılaşmaya ise Mauro Icardi'nin pozisyonu damga vurdu. Arjantinli yıldız, 71. dakikada uygun durumda olmasına rağmen istediği gol vuruşunu yapamadı ve ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Pozisyonun ardından Mauro Icardi, çekildiği gerekçesiyle penaltı beklesede hakem Tugay Kaan Numanoğlu devam kararı verdi.

NET PENALTI

erman-sumudi.webp

Mücadelenin ardından A Spor ekranlarında pozisyonu değerlendiren hakem yorumcusu Erman Toroğlu, Numanoğlu'nun kararının hatalı olduğunu belirtti. Toroğlu, açıklamasında ''Adamın omuzunu almış, kolunu almış bir de ters döndürüyor. Net penaltı, sarı kart” dedi.

PENALTI VERİLMELİYDİ

firat-aydinustan-flas-aciklama-hakemlerimize-maas-odenmemis-1662281554-551.webp

Bir diğer hakem yorumcusu Fırat Aydınus da Erman Toroğlu'nun açıklamasını destekler nitelikte konuştu. Aydınus, TV8,5'taki programında pozisyonu şu şekilde yorumladı:

''Samsunsporlu futbolcu, Icardi'ye sol eliyle kolundan, sağ eliyle omuzundan net bir faul yapıyor. Penaltı verilmeliydi."

Maç fazlasıyla liderliğe yükselen Galatasaray, önümüzdeki hafta Başakşehir ile sahasında kozlarını paylaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN