Ertuğrul Doğan'dan devrim gibi karar: Trabzonspor tarihinde ilk!

Ertuğrul Doğan'dan devrim gibi karar: Trabzonspor tarihinde ilk!

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan, bordo-mavili ekibin tarihine geçecek. Başkan Doğan'ın tarihi önem taşıyan hamlesi bordo-mavili camiada heyecan yarattı.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Medipol Başakşehir'e konuk olan Trabzonspor, sahadan 3-1'lik yenilgi ile ayrılarak sezonu kapattı. Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan'dan beklenmedik bir hamle geldi.

Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrasında başkanlık koltuğuna oturan Ertuğrul Doğan, bordo-mavili ekibin tarihine geçecek devrim niteliğinde bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

A Spor'dan Yunus Emre Sel'in aktardığına göre; Bordo-mavili ekip, altyapısını bir teknik adama emanet edecek. Söz konusu gelişme hakkında sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Yunus Emre Sel "Temmuz ayında Double Pass firması, sistem ve modeli yerinde uygulayacak yabancı bir profesyoneli altyapıya monte edecek. Organizasyona ayrıca double pass firmasının kriterlerine uygun yabancı bir teknik adam daha dahil edilecek. Bu sürede mevcut görevler devam edecek." ifadelerini kullandı.

Sel bir sonraki paylaşımında ise "Altyapı organizasyonuna Double Pass firmasının önerisiyle yabancı bir teknik adam getirilecek." dedi.

Bu gelişme birlikte bordo-mavili ekibin altyapısında ilk kez bir yabancı teknik adam görev alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN