Eski TFF yöneticisi Selim Soydan'dan Hamit Altıntop hakkında skandal açıklama: Şenol Güneş'in kuyusunu kazdı!

Eski TFF yöneticisi Selim Soydan'dan Hamit Altıntop hakkında skandal açıklama: Şenol Güneş'in kuyusunu kazdı!

Bir önceki TFF Başkanı Nihat Özdemir döneminde A Millî Takım'dan sorumlu yönetici olarak görev alan Selim Soydan, Faroe Adaları karşılaşması sonrasındaki açıklamalarıyla tepkilerin odağındaki isim haline gelen gelen TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'a sert sözlerle yüklendi. Soydan, Hamit Altıntop'un Şenol Güneş'in kuyusunu kazdığını söyledi.

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup altıncı ve son maçında deplasmanda Faroe Adaları ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı sahadan 2-1 mağlup ayrılarak hayal kırıklığı yarattı. UEFA Uluslar Ligi'nde evinde Lüksemburg ile 3-3 berabere kalan milli takım, grubun zayıf ekiplerinden Faroe Adaları karşısında da kötü bir sonuçla sahadan ayrıldı.

A Milli Takım tarihinde ilk kez Lüksemburg'dan 3 gol yerken yine tarihinde ilk kez Faroe Adaları'na mağlup oldu. Milli Takım'da üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Alman teknik adam Stefan Kuntz ve TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

hamit.jpg

SELİM SOYDAN'DAN HAMİT ALTINTOP'A ÇOK SERT TEPKİ: ŞENOL GÜNEŞ'İN KUYUSUNU KAZDI

Her iki isminde istifa etmesi beklenirken Hamit Altıntop Faroe Adaları karşılaşmasının ardından TRT SPOR canlı yayınına katıldı. Alman çalıştırıcı Kuntz ile yola devam edeceklerini açıklayan Hamit Altıntop'un açıklamaları TFF Eski Yöneticisi Selim Soydan'ın tepkisini topladı.

Hamit Altıntop'un A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş'in kuyusunu kazdığını vurgulayan Selim Soydan, Altıntop hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

hamit-3.jpg

"ŞU REZİL TABLOYU YARATANLAR HİÇ BEDEL ÖDEMEYECEKLER Mİ?"

Soydan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Başımıza gelen; Guinness Rekorlar Kitabı'na geçecek bir felaket. Ama maalesef Türk futbolunu yönetenler bunun farkında değiller. Fransa'yı 2-0, Rusya'yı 3-2, Hollanda'yı 4-2, Norveç'i 3-0 yenmiş; Hırvatistan ve Almanya ile 3-3 berabere kalmış bir Milli Takım bıraktık biz Şenol Güneş'le beraber. Şimdi bu başarılar 2 sene önce kazanılmamış gibi davranıp, "Enkaz devraldık" edebiyatı yapıyorlar. Ama Türk futbol kamuoyu bunu yemez. Biz 2022 Dünya Kupası elemelerinde birkaç kötü sonucun ardından bedel ödemekten kaçmadık ve görevi bıraktık. Şimdi sorarım size; şu rezil tabloyu yaratanlar hiç bedel ödemeyecekler mi?

"ŞENOL GÜNEŞ'İN VE YÖNETİMİN ARKASINDAN KUYU KAZMAKLA MEŞGULDÜ"

Hamit kardeşimi iyi tanırım, aynı yönetim kurulunda yer aldık. Biz 2020 Avrupa Şampiyonası'na giderken, o Şenol Güneş'in ve yönetimin arkasından kuyu kazmakla meşguldü. Gördüğüm kadarıyla kazma kürek işleri umduğu kadar iyi gitmemiş.

hamit-2.jpg

"BULA BULA KUNTZ'U BULDULAR"

En çok neye yanarım biliyor musunuz? Şenol Güneş'in takımı toparlamasına, Milli Takım'ı play-off'a taşımasına 2 maç tahammül gösteremeyenler, sanki Jorge Jesus veya Guardiola'yı göreve getirecekmiş gibi bir edayla bula bula Kuntz'u buldular.

hamit-4.jpg​​​​​​​

ŞENOL GÜNEŞ'E ŞUNUN 10'DA 1'İ KADAR DESTEK VERMEDİLER

Başımıza da en büyük çorabı ördüler. Kuntz için 'sistem mistem' diyenler, Şenol Güneş'e şunun 10'da 1'i kadar destek vermediler. Türk Milli Takım formasını giyen herhangi bir oyuncunun kazanmaktan başka düşüncesi asla olamaz. Bunun tersini düşünenler futbol topunu görse bomba sanıp karakola götürecek, futbol sahasının veya soyunma odalarının yanından geçmemiş insanlardır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN