Eskişehirspor’un efsane amigosu ‘Amigo Orhan’ hayatını kaybetti. Türk futbolunun ilk amigosu olarak tanınıyordu...
Eskişehirspor'un tribünlerinde efsaneleşen, Türk futbolunun ilk amigosu olarak bilinen ‘Amigo Orhan’ lakaplı Orhan Erpek’in hayatını kaybettiği duyuruldu. Bu üzücü haber, Eskişehirspor tarafından resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Kulüp, Orhan Erpek’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenerek, merhumun ailesine, sevenlerine ve tüm camiaya başsağlığı diledi.
ESKİŞEHİRSPOR'DAN PAYLAŞIM
Kulüp tarihimizin en değerli ve efsane isimlerinden, Türk futbolunun ilk amigosu, Amigo Orhan’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
— Eskişehirspor (@Eskisehirspor) February 22, 2025
Orhan Erpek’e Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, merhumun sevenlerine ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz. pic.twitter.com/9fiGO7ooSc
Eskişehirspor'un paylaşımında, “Kulüp tarihimizin en değerli ve efsane isimlerinden, Türk futbolunun ilk amigosu, Amigo Orhan’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Orhan Erpek’e Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, merhumun sevenlerine ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.
MUSTAFA DENİZLİ’NİN ÜSTÜNE ATLAYAN 'AMİGO ORHAN' MIYDI?
‘Amigo Orhan’ ismi, sadece Eskişehirspor taraftarları için değil, Türk futbolunun tarihindeki yerini de sağlamlaştırmıştı. 'Amigo Orhan' denilince akla gelen olay, Mustafa Denizli'nin üstüne atlayarak kafa atılmasıydı. Fakat Mustafa Denizli'nin üstüne atlayan 'Amigo Orhan', Beşiktaş takımının amigosuydu.