EURO 2020'de günün karşılaşmaları

EURO 2020'de günün karşılaşmaları

EURO 2020 Wembley Stadı'nda bu akşam saat 19:00'da İngiltere ve Almanya karşılaşmasına sahne oluyor.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) çeyrek finalin son iki bileti bugün sahibini bulacak. EURO 2020 heyecanı bugün oynanacak 3 maçla devam edecek.

Wembley Stadı'nda saat 19:00'da şampiyonluk adaylarından İngiltere ve Almanya karşı karşıya geliyor.

İngiltere EURO 2020'de oynadığı 3 maçta kendisinden beklenen performansı sergileyemedi. Almanya ise Fransa mağlubiyetiyle başladığı turnuvada kıl payı adını son 16'ya yazdırmayı başarmıştı.

Almanya Wembley'de İngiltere'ye karşı oynadığı son 7 maçı da daha önce kazanmıştı. En son 1975'te oynadıkları hazırlık maçında İngiltere'ye yenilmişlerdi.

MUHTEMEL 11'LER

İngiltere

Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Phillips; Foden, Mount, Sterling; Kane

Almanya
Neuer; Ginter, Hummels, Rüdiger; Kimmich, Goretzka, Kroos, Gosens; Havertz, Müller, Gnabry

22:00: İsveç - Ukrayna (Glasgow)

İsveç, gruptaki ilk maçında İspanya karşısındaki duruşuyla buralara kadar gelebileceğinin sinyallerini vermişti. Slovakya ve Polonya galibiyetleriyle bir anda turnuvanın dikkat çeken takımlarından biri olmayı başardılar. Turnuvada yenilgi yüzü görmeyen takımlardan biri olan İsveç'te Emil Forsberg'in attığı 3 gol takımın en büyük gol silahı olarak görülüyor.

Ukrayna ise grubunda en iyi üçüncüler arasına girerek son 16'ya adını yazdırmıştı. Hücumda Yarmolenko ve Yaremchuk'un 2'şer golü sayesinde tehlikeli takım yakıştırması hak ettiler. Özellikle Hollanda karşısında gösterdikleri futbol akıllarda kaldı. Öte yandan Ukrayna'da sakatlığı bulunan Popov bu maçta oynayamayacak. Zubkov'un durumu ise maç saatinde belli olacak.

Muhtemel 11'ler

İsveç
Olsen; Lustig, Lindelöf, Danielson, Augustinsson; S. Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg; Isak, Quaison

Ukrayna
Bushchan; Karavaev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko; Malinovskyi, Sydorchuk, Zinchenko; Yarmolenko, Yaremchuk, Tsygankov

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN