Euroleage ünlü basketbol koçlarının kıyafeti, yerli giyim markası Milimetric'e emanet

Euroleage ünlü basketbol koçlarının kıyafeti, yerli giyim markası Milimetric'e emanet

Euroleague Basketbol Baş Antrenörler Derneği”’nin Antalya’da gerçekleştirdiği etkinliğin kıyafet sponsoru Milimetric oldu.

Orijinal adı “Euroleague Head Coaches Board” olan dernek bu yılki etkinliklerini Antalya’daki Gloria Otel’de gerçekleştirdi. Derneği; Barcelona, Real Madrid gibi Avrupa’nın en önde gelen kulüpleri dahil basketbolda ekol olmuş basket takım koçlarının 6 yıl önce efsane koç Obradovic başkanlığında kurdu.

Obradovic görevini FB’nin yeni koçu Dimitris Itoudis’e devretti. Avrupa’nın en önde gelen koçlarından olan Itoudis Fenerbahçe ile anlaşmadan önce 8 yıl CSKA Moskova’nın koçluğunu da yaptı.

Derneğin üyesi olan koçlar arasında, Efes koçu Ergin Ataman ile birlikte Real Madrid, Barcelona, Armani Milano gibi Avrupa basketbolunun en önemli isimleri bulunuyor.

Avrupa Basket Koçları Derneği, her yıl bir Avrupa şehrinde toplanıp basketbol üzerine hem teorik hem de uygulamalı olarak (hücum setleri, savunma strajeleri vs) konuşmalar, seminerler, workshoplar düzenliyor.

LA CASA DA PAPEL'DEN KONUK

Bu yıl da Antalya’da bu sebeple toplanan derneğin sürpriz bir konuğu da vardı. La Casa De Papel dizisinide Helsinki karakterini canlandıran aktör Darko Perić de ordaydı.

casa.png

Perić, Milimetric markasının patronu Kağan Gökalp'le fotoğraf verdi.

Etkinlikte tüm koçların giydiği lacivert takım elbiseler ve beyaz gömlekler Milimetric imzalı olması dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN