Fatih Karagümrük, Galatasaray'ı eledi

Fatih Karagümrük, Galatasaray'ı eledi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray ile Fatih Karagümrük kozlarını paylaştı. Galatasaray, rakibine 2-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Rams Park'ın ev sahipliğinde oynanan maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

ghhls-5w8aau3vt.jpeg

Galatasaray, sahasında oynadığı karşılaşmaya çok kötü başladı. Fatih Karagümrük, 10. dakikada Maicon'un golüyle öne geçti. Ev sahibi, ilk yarının kalan bölümünde oyun üstünlüğünü eline alamadı. Fatih Karagümrük, soyunma odasına önde gitti.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte baskısını artıran Galatasaray, istediği fırsatları buldu. Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn ile iki kez direğe takılan ev sahibi, skorda dengeyi sağlayamadı. Dakikalar ilerledikçe Galatasaray savunmasında boşluklar bulan Karagümrük, 82. dakikada müthiş bir golle skoru 2-0'a getirdi. Emre Mor'un pasında topla buluşan Mendes, ceza sahası dışından harika bir gole imza attı.

Türkiye Kupası'nı 18 kez müzesine götüren Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti. Karagümrük, yarı finalde Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN