Fatih Terim ile kavga etmişti! Kebapçı Selahattin Aydoğdu yıllar sonra ortaya çıktı

Fatih Terim ile kavga etmişti! Kebapçı Selahattin Aydoğdu yıllar sonra ortaya çıktı

2017 yılında Alaçatı'da Fatih Terim ile kavga ederek uzun süre adından söz ettiren Kebapçı Selahattin Aydoğdu, yıllar sonra ortaya çıktı. Kebapçı Selo'yu görenler gözlerine inanamadı.

2017 yılında dönemin A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim ile yaşadığı kavgayla uzun süre adından söz ettiren 'Kebapçı Selo' lakabıyla tanınan Selahattin Aydoğdu yıllar sonra ortaya çıktı. Galatasaray'ın efsane ismi ile yaşadığı olaydan sonra uzun süre gözlerden uzak bir hayat süren 'Kebapçı Selo' herkesi şaşırttı.

Bu akşam deplasmanda Konyaspor'un konuğu olacak Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek oldu. Özbek, iki yıl daha sarı-kırmızılı ekibe başkanlık yapacak.

Karar Gazetesi Spor Müdürü Oğulcan Çoksayar'ın aktardığına göre; Fatih Terim ile yaşadığı kavgadan sonra uzun süre gözlerden uzak kalan Kebapçı Selo, dün yapılan seçimde oy kullanmak için Galatasaray Lisesi'ne gitti.

Yıllar sonra ortaya çıkan Selahattin Aydoğdu, gazeteci Nevzat Dindar ile uzun süre sohbet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN