Fatih Terim "Kebapçı Selahattin"le yaşadığı kavga hakkında ilk kez konuştu: Bir tercih yaptım bedelini ödedim!

Fatih Terim "Kebapçı Selahattin"le yaşadığı kavga hakkında ilk kez konuştu: Bir tercih yaptım bedelini ödedim!

Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılan sarı-kırmızılı ekibin efsane ismi Fatih Terim'in hayatını konu alan belgesel ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te yayınlandı. Efsane teknik adam tarihi belgeselde dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Başarılı antrenör 2017 yılında İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da iş insanı Selahattin Aydoğdu ile yaşadığı kavga hakkında ilk kez konuştu.

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in hayatını konu alan 'TERİM' adlı belgesel bu sabah ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te yayınlandı.

Belgesel sarı-kırmızılı taraftarlar başta olmak üzere Türk futbolseverlerden yoğun ilgi görürken sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Sarı-kırmızılı ekibin efsane ismi dört bölümden oluşan belgeselde tarihi açıklamalarda bulundu.

Dört bölümden oluşan belgeselde sarı-kırmızılı ekibin efsane isimleri Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Cláudio Taffarel, Felipe Melo, Fernando Muslera ve Portekiz futbolunun önde gelen isimleri Nuno Gomes ve Rui Costa gibi dünyaca ünlü yıldızlara da yer verildi.

1470693.jpg

ÜNAL AYSAL'I HEDEF ALDI: BU SİZİN KARAKTERİNİZİ GÖSTERİR

2012-2013 sezonu başında sarı-kırmızılı ekibin Başkanı Ünal Aysal'ın kararı ile görevine son verilen 69 yaşındaki tecrübeli teknik adam, 2013 yılında yaşanan ayrılık hakkında belgeselde şunları söyledi:

"Alnımdaki ter soğumadan kızım Merve aradı. Böyle böyle dedi, "Televizyon veriyor babacığım açabilirsin" dedi. Yukarı çıktım daha terim soğumamıştı. Televizyonu açtım Baktım ki işimize son vermişler. Ayrılmak da birleşmek kadar medeni bir şeydir. Düşünsenize sahnedesiniz. Oyununuz durduruluyor. Hangi spor dalında olursanız olun. Hangi işle ilgili emek verirseniz verin, aynı çatı altında yürüdüğünü kişileri terleri alnında dururken işten çıkarırsanız, kendilerinden önce kamuoyuna, size ait basın mensuplarına bildirirseniz. Bu sizin karakterinizi gösterir."unal.jpg

SELAHATTİN AYDOĞDU İLE YAŞADIĞI KAVGA HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU: TERCİH YAPTIĞINIZ ZAMAN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ

Tecrübeli teknik adam İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da, 15 Temmuz 2017'de Yüzevler Kebapçısı'nın sahibi, iş insanı Selahattin Aydoğdu ile yaşadığı kavga hakkında da ilk kez 'TERİM' adlı belgeselde konuştu.

Haksızlığa tahammül edemediğini vurgulayan 69 yaşındaki tecrübeli teknik adam Selahattin Aydoğdu ile yaşadığı kavga hakkında şunları söyledi:

"Haksızlığa herkes gibi ben de tahammül edemiyorum. Demek ki ben onlardan bir tık daha çabuk hareket ediyorum bu konularda. Olmasa iyiydi. Ama bir insanın da bir naturası var, yani bir yaradılış şekli var. Ben buyum kardeşim ve ben bunu hiç inkar etmedim. E bazen neye başvurulması gerekiyorsa ona başvururuz. Benim yetiştiğim yerden aldığım terbiyeyle, geldiğim yerle nasıl davranılacaksa öyle davranırım. Yani sonuçta herkes sonunda bir tercih yapar.

Tercih yaptığınız zaman da bedelini ödeyeceksiniz. Hayat tercihlerimizdir. Spontane gelişir. Hayat bu. Ben bir insanım. Kaç yaşımda olursam da olayım hata yapacağım. Hata yaptığım zaman varım demektir. Sonuç itibariyle son söyleyeceğimi ilk söylemeye alışmış biriyim ben. Bunun sonuçlarına da katlanırım. Kimsenin malına, mülküne, osuna, busuna hiçbir... Ne kötü gözle bakarım, ne kimse için kötü dilerim. Ama kimseye de dostluğumdan başkasını tavsiye etmem, mümkünse."

selom.jpg

BURAK ELMAS'A GÖNDERME: HAİNLİK YAPANLARI GÖRDÜM

Ocak ayında Galatasaray Başkanı Burak Elmas tarafından görevine son verilen efsane teknik adam "Ortak hedeflerle çıkılan yolda insanlar birbirine arkasını dönebilmelidir. O koltukta iki dakika daha oturmak için hayatımda hiç taviz vermedim ama o koltukta iki dakika fazla oturmak için her türlü hainliği yapanları gördüm." açıklamasında bulundu.

Efsane teknik adamın bu açıklaması Burak Elmas'a gönderme olarak yorumlandı.

burak.jpg

FENERBAHÇE TARAFTARINI KIZDIRAN AÇIKLAMA: KİMSENİN HAKKINA GÖZ DİKMEM

2011-2012 sezonunda Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynana ve Galatasaray'ın şampiyonluğu ile sonuçlanan karşılaşma hakkında da konuşan başarılı teknik adam, sarı-lacivertli taraftarları kızdıran açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk kupasını Kadıköy'de kaldırdıkları yönündeki eleştirilere sert bir dille yanıt veren Fatih Terim şunları söyledi:

"Perşembe günü federasyonun başkanlığında karar alındı, orada verilecek. Sekiz dakikada podyum kurulacak, hakemler çıkacak madalyalarını alacak, ikinci takım çıkacak buradan, şampiyon olan takım çıkacak buradan diye onlar geldiler bize anlattılar. Yani hiç bilinmeyen bir şey yok. Elimden ne gelirse haksızlık yapılmasın diye uğraşırım, çalışırım, müsaade etmem. Bile bile hele hiç mümkün değil. Kimsenin hakkına göz dikmem, kimsenin hakkını yememeye çalışırım. Ama Galatasaray'ın da hakkını yedirmem kimseye"

Terim'in 2011-2012 sezonunda kazanılan şampiyonluk hakkındaki açıklamaları sosyal medyadaki Fenerbahçeli taraftarlardan tepki gördü.

kadkikyo.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN