Fatih Terim'den kötü gidiş yorumu: Bu projeyi savunuyorum

Fatih Terim'den kötü gidiş yorumu: Bu projeyi savunuyorum

Evinde GZT Giresunspor'a yenilerek galibiyet hasretini 7 maça çıkaran Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, maç sonu açıklama yaptı. Terim, "Bunları yaşayacağımızı bilerek bu savaşa girdik; bu projeyi savunuyorum, savunuyoruz" dedi.

Sahasında Giresunspor'a yenilen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, "Bunları yaşayacağımızı bilerek bu savaşa girdik; bu projeyi savunuyorum, savunuyoruz" dedi.

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray sahasında Giresunspor'a 1-0 yenildi. Sarı-kırmızılar son 9 maçta 8. puan kaybını yaşadı.

Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Giresunspor’a 1-0 mağlup olan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim yayıncı kuruluşta maçı değerlendirdi.

gs-taraftar.jpg

Terim’in açıklamaları şöyle:

Hoş değil. Açıkçası beklemediğim bir şeydi. O kadar alıştık ki kaleye gelmeden gol yemeye veya ilk gelen toptan gol yemeye… Yedikten sonra kırıldık, çabuk kırıldık. Bariz ve basit golleri atamıyoruz. Bunu da söylemekten gına geldi.

"ÇOK ÜZGÜNÜM"

Galatasaray’da ben buna alışkın değilim. Galatasaray takımı da hiç alışkın değil. Gençlerin olduğu yerde iniş çıkışa da kabulüm ama artık biz inişe doğru gidiyoruz. Golcülerimiz de yok. Galatasaray takımı sahaya kimle çıkarsın çıksın bu golleri atmak zorunda. Bunları yaşayacağımızı bilerek bu savaşa girdik, bu projeyi savunuyoruz. Üzgünüz. Hakikaten üzgünüz. Yaşayacağız, göreceğiz, yaşamak varmış! Sonuna kadar devam edeceğiz. Ama gerçekten çok üzgünüm.

fatih-terim-s.jpg

"TARAFTAR KIZABİLİR, TEPKİ GÖSTEREBİLİR AMA KIRICI OLMAMALI"

Terim sözlerini şöyle sürdürdü:

Maç bitince içeri gidiyordum ama tepkiyi duyunca geri geldim. Kimse bunu hak etmiyor, herkes iyi şeyler olsun diye uğraşıyor. Ben onların kötü zamanda yanlarındayım, iyi zamanda sahne onların olmalı. Çok üzüldüklerini biliyorum. Biz oyuncu iken soyunma odasında ağlardık. Oyuncularıma da onu söyledim. Kötü sözleri, kötü tepkileri hak etmiyorlar. Taraftar kızabilir, tepki gösterebilir ama kırıcı olmamalı. Galatasaray taraftarı da elbette alışkın değil böyle bir sürece. Futbolda yaşayacağız göreceğiz bakalım neler olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN